Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Συνήγορος του Μαρινάκη ο Σεραφείμ

Ο... εισαγγελέας Σεραφείμ μέμφεται τους κανονικούς εισαγγελείς. Να θυμίσουμε ότι ο μητροπολίτης είχε στηρίξει όσο λίγοι τον κ. Μαρινάκη στην προεκλογική του εκστρατεία.;
Βρήκε συνήγορο ο Βαγγέλης Μαρινάκης και δεν είναι η... κοντούλα λεμονιά που αναφέρεται σε συνομιλία του με υπάλληλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο νέος συνήγορος είναι της... δεξιάς του Κυρίου,
είναι σεβάσμιος και έσπευσε να υπερασπιστεί τον ύποπτο για τέλεση κακουργημάτων. Πρόκειται για τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ ο οποίος χαρακτήρισε ατεκμηρίωτη και χωρίς ουσιώδη στοιχειοθέτηση την πρόταση του εισαγγελέα.
Σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ (το δικό του γραφείο όχι κάποιου άλλου), και την οποία δημοσιεύει το romfea.gr, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Μητροπολίτης Πειραιώς τονίζει τα εξής: "Ἀπό τήν ἐνασχόληση μέ ἀνακριτικά καθήκοντα ἀρκετά χρόνια στήν Ἐκκλησιαστική Δικαιοσύνη, ἔχω τήν δυνατότητα νά ἐκφράσω δημόσια τήν γνώμη μου ἀναφορικά μέ τήν παρανόμως δημοσιοποιηθείσα πρόταση τοῦ Ἀντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικῶν ’Αθηνῶν καθ’ ὅ μέρος ἀφορᾶ αὐτή στόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιῶς καί ἐκλεγέντα πρῶτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιῶς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ἀναφέρων ὅτι εἶναι ἀτεκμηρίωτη καί χωρίς οὐσιώδη στοιχειοθέτηση καί κατά ταῦτα ἀποβαίνει ἕωλος, ἀβάσιμος καί ἀνεπέρειστος.
Ὅσον ἀφορᾶ στούς δημοσιοποιηθέντας διαλόγους πού φέρονται δῆθεν ἐμπλέκοντας τόν κ. Μαρινάκη δέν ἔχουν καμμία ποινική ἀξιολόγηση.
Ἑπομένως ὅλη αὐτή ἡ ἀπαράδεκτη ὑπόθεση ἀναφορικά μέ τόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εἶναι πομφόλυγα ἡ ὁποία ἐντός ὀλίγου χρόνου θά διαρραγῆ μετά κρότου".
Ο... εισαγγελέας Σεραφείμ μέμφεται τους κανονικούς εισαγγελείς δηλαδή. Τι να πούμε εμείς. Μόνο να θυμίσουμε ότι ο μητροπολίτης είχε στηρίξει όσο λίγοι τον κ. Μαρινάκη στην προεκλογική του εκστρατεία.
Κι ένα ερώτημα. Ποιος είναι ο Κοτσώνης που εμπλέκεται σε υπόθεση και υπάρχει το όνομά του στη δικογραφία; Μήπως ο ίδιος που εμπλέκεται και στην υπόθεση του πλοίου με τον ένα τόνο ηρωϊνης για το οποίο είχαμε γράψει πρόσφατα;
 http://www.antinews.gr/KOINONIA/sunigoros-tou-marinaki-o-serafeim/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html