Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Δρόμος μετ’ εμποδίων

 

Δεν πρόλαβε να λαλήσει ο κόκορας και ο βρώμικος πόλεμος ξανάρχισε -αν είχε σταματήσει ποτέ. Ύστερα απο την καταστροφολογία, την κινδυνολογία, τα πως αν νικήσει ο Τσίπρας θα αδειάσουν τα παντοπωλεία, δεν θα υπάρχει χαρτί τουαλέτας και δεν θα έχουν χρήματα τα ΑΤΜ- η κυρία Σπυράκη ξαναχτύπησε.
Την γνωρίζετε την κυρία Σπυράκη -πρώην ΠΑΣΟΚα και νυν φερέφωνο (porte-parole) της ΝΔ*. Ηταν πριν λίγες μόλις μέρες που η λέξη “πήδημα” που ξεστόμιζε ο Τσίπρας την είχε κάνει έξαλλη να φωνάζει “ντροπή”, χωρίς καν να συμβουλευτεί τον συνάδελφό της Κώστα Κουκοδήμο, που ακόμα κρατάει το εθνική επίδοση στο πήδημα.
Σήμερα λοιπόν, Δευτέρα, ξεσπάθωσε πάλι, η κυρία Σπυράκη με αφορμή την πολιτική ορκομωσία του νέου πρωθυπουργού: «Πολύ άσχημα ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας. Αγνοεί επιδεικτικά μία παράδοση αιώνων του Ελληνικού Έθνους, η πορεία του οποίου είναι συνυφασμένη με την Ορθοδοξία». Είνα ένα σχόλιο που χαϊδεύει κατ’ ευθείαν τα αυτιά του πιο συντηρητικού, το πιο φονταμενταλιστικού τμήματος του εκλογικού σώματος για προφανείς λόγους. Μια υπολογισμένη αντίδραση του πιο χαμηλού πολιτικού επιπέδου, αφού ο πολιτικός όρκος είναι και συνταγματικός και νόμιμος, αναγνωρισμένος σ’ όλον τον πολιτισμένο κόσμο και μόνο απο τους Ταλιμπάν απαγορεύεται και τιμωρείται. Παράλληλα, εξομοίωσε την πολιτική με τα πρωϊνάδικα, όπου ξανθιές και ,,,Περισσότερα εδω


http://pavlidiscartoons.com/blog/?p=4070

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html