Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Καταρρίπτεται- Σταυρώνουν 5χρονα παιδάκια και έφηβους για να μην αυνανίζονται

Χωρίς τίτλο
Μένω άφωνος,speechless που λένε και οι Άγγλοι,ας δούμε το άρθρο…


Το σάιτ ονομάζεται: Stop Mastrubation Now (σταματήστε τον αυνανισμό τώρα) και οι δημιουργοί του είναι κάτι θρησκόληπτοι που θεωρούν πως η ύπαρξη της γενετήσιας περιοχής είναι από μόνη της αμαρτία που ή θα δημιουργήσει δολοφόνους και βιαστές, ή θα μας στείλει όλους στην κόλαση.
Έμβλημα του έχει μια ανοιχτή παλάμη η οποία είναι κυκλωμένη μέσα στο σήμα της απαγόρευσης. Ενώ το σύνθημα τους είναι «Όσοι αυνανίζονται πεθαίνουν 100%». Υπάρχει βέβαια και μια φωτογραφία με δυο χέρια σε θέση προσευχής και η λεζάντα που γράφει: «Τα χέρια είναι για να προσευχόμαστε και όχι για να αυνανιζόμαστε»
Χωρίς τίτλο
Σε κάθε ιστοσελίδα του το συγκεκριμένο σάιτ, γράφει για το πόσο αμαρτία είναι το σεξ, ο αυνανισμός κτλ κτλ. Πρόσφατο και τελευταίο χτύπημα είναι η διαφήμιση προϊόντος που δεν επιτρέπει στα παιδιά άνω των 5 ετών να αγγίζουν τα γεννητικά τους ,,,Περισσότερα στη πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html