Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Θεσσαλονίκη: »Ο εραστής της γυναίκας μου ασέλγησε στην 8χρονη κόρη μας» – Σάλος από την καταγγελία του πατέρα και σχηματισμός δικογραφίας!


Η καταγγελία του πατέρα της μικρής έχει συνταράξει το συγγενικό περιβάλλον του ανήλικου κοριτσιού…
Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας
Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 50χρονου με τις κατηγορίες της «Αποπλάνησης παιδιών κατ” εξακολούθηση» και της «Κατάχρησης Ανηλίκων σε
ασέλγεια».
Προηγήθηκε καταγγελία του πατέρα ανήλικου κοριτσιού, σύμφωνα με την οποία, ο μεσήλικας άνδρας, από τα τέλη του 2013 μέχρι τις αρχές του έτους 2015, προέβαινε επανειλημμένως σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της οκτάχρονης κόρης του.
Οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού έχουν χωρίσει και ζει με την μητέρας της και ο πατέρας κατήγγειλε ως δράστη τον σύντροφο της γυναίκας του. Όπως ισχυρίζεται ο πατέρας της μικρής, απευθύνθηκε στους αστυνομικούς μετά από τα όσα του είπε η μικρή.
Για την ώρα δεν υπάρχει αντίδραση από την πλευρά του φερόμενου ως δράστη. Η υπόθεση που προκαλεί πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία, αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html