Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Αποκαλυψη: Ο μητροπολίτης Κέρκυρας μοιράζει τρόφιμα που του έδωσαν οι μασόνοι Ροταριανοί


 Διαβάζουμε στα εκκλησιαστικά πρακτορεία ειδήσεων (αυτά στα οποία στέλνουν οι μητροπόλεις τις ανακοινώσεις τους, συνήθως με το αζημίωτο..):
alt
Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 7 Απριλίου ο Μητροπολίτης Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος μοίρασε στο
Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως τρόφιμα και είδης πρώτης ανάγκης σε 200 και πλέον οικογένειες, εν όψει του Εβραιοχριστιανικού Πάσχα.


Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια του Κοινωνικού Παντοπωλείου που λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια η τοπική Εκκλησία από τις ενορίες της  Μητροπόλεως, καθώς και από την συνδρομή των Κερκυραϊκών Συλλόγων της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ (HELLENIC RELIEF- CORFU RELIEF), τηςΜονής Βατοπεδίου του Αθλίου Όρους, όπως επίσης και τουΡοταριανού Μασονικού Ομίλου Κέρκυρας.

http://www.agioritikovima.gr/mitropoleis/item/57391-%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF
Πηγή: agioritikovima.gr


Ότι οι μητροπόλεις με "ξένα κόλυβα" διαφημίζουν το "φιλανθρωπικό τους έργο"; 200 σακούλες με τρόφιμα !!!  Σιγά το πράγμα με δεδομένο ότι είναι από τα πιο πλούσια τουριστικά μέρη και κυρίως με τόσα προσκυνήματα (Αγ.Σπυρίδωνα κλπ).  Μια απλή ενορία,  δίνει κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα περισσότερες σακούλες. 200 σακούλες τρόφιμα από όλες τις ενορίες της Κέρκυρας και από ένα σωρό συλλόγους.. (Μονή Βατοπεδίου, Ροταριανός Σύλλογος, Σύλλογος Κερκυραίων ΗΠΑ κλπ) Και όμως στέλνουν την είδηση σε όλα τα δημοσιογραφικά site(ενδεχομένως η προβολή της είδησης να κοστίζει περισσότερο από τα ίδια τα τρόφιμα).

Το τραγικότερο όμως είναι ότι η ίδια η μητρόπολη διαφημίζει ότι μέρος της προσφοράς (200 σακούλες!), προέρχεται από τον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας!

Δείτε την διαφήμιση των 200 σακούλων με τα τρόφιμα (και του Ροταριανού Ομίλου)  στην επίσημη ιστοσελίδα της μητρόπολης Κερκύρας :

alt
Πηγή: imcorfu.gr

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΟΙ ΡΩΤΑΡΟΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑ...ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ.....ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΦΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙ...ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/kupello-/arthro-greek-cup/214686/me-sima-tin-panagia-o-apollon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html