Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Τι πραγματικά είναι η επονομαζόμενη Κρητική ασπιρίνη.

Χωρίς τίτλο

Εδώ και λίγο καιρό γίνεται ένας χαμός στο διαδίκτυο για την επονομαζόμενη Κρητική ασπιρίνη που αναμένεται να κυκλοφορήσει ως φάρμακο αν δούμε και από τα δημοσιεύματα, ας δούμε όμως πρώτα τι
λέει το άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε και στο star.gr στις 16/04/2015 και μετά θα δούμε τι πραγματικά είναι η επονομαζόμενη κρητική ασπιρίνη…

Χωρίς τίτλο
Η «Κρητική Ασπιρίνη», το πολυαναμενόμενο προϊόν που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στο τομέα της υγείας, θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το νέο αυτό φάρμακο θα δώσει τη φυσική λύση για την αντιμετώπιση της γρίπης και του κρυολογήματος.
Το προϊόν αυτό είναι αποτέλεσμα πολύχρονης έρευνας ομάδας των καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Χρήστου Λιονή, Ηλία Καστανά και Καθηγητή Στέργιου Πυρίντσου, με τη συνεργασία της Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου και της φαρμακοβιομηχανίας Gallenica!
Τη βάση του προϊόντος αποτελούν τα εξής: δίκταμο, θυμάρι και φασκόμηλο, τρία μοναδικά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες βότανα της Κρήτης και το περίφημο λάδι της περιοχής, το κρητικό ελαιόλαδο! Να σημειώσουμε ότι το επαναστατικό αυτό προϊόν θα είναι συσκευασμένο σε κάψουλα για εύκολη κατάποση.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, η επιτυχία του ελληνικού σκευάσματος, που αναμένεται να απλωθεί παγκόσμια, θα φέρει επανάσταση και στην ελληνική γεωργία, με τη συστηματική βοτανοκαλλιέργεια, καθώς με τις εξαγωγές θα απαιτούνται πλέον τεράστιες ποσότητες των βοτάνων-συστατικών από το ανεξάντλητο “φαρμακείο” της ελληνικής φύσης.
Το φυσικό αυτό φάρμακο προστατεύει από τις λοιμώξεις του αναπνευστικού, ανακουφίζει από το κρυολόγημα, καταπολεμά την κοινή γρίπη, λειτουργεί ως αντιπυρετικό, ενώ έχει και αναλγητικές ιδιότητες.
Το είδαμε  ΕΔΩ

Τι είναι όμως αυτή η περιβόητη Κρητική ασπιρίνη;,,Περισσότερα στην πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html