Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Καταρρίπτεται – Ανθρώπινο Δάχτυλο 100.000.000 ετών


chas
Πριν από λίγες ημέρες επανακυκλοφόρησε στα συνωμοσιολογικά blogs το συγκεκριμένο hoax,το οποίο υποτίθεται πως καταρρίπτει τη θεωρία της εξέλιξης αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύει και την ύπαρξη
εξωγήινων(ΣΟΚ!!11!1). Είναι αλήθεια ότι μπορεί να μας βασάνισε (οπτικά τουλάχιστον) αρκετή ώρα για να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι αλλά τελικά βρήκαμε μια άκρη.

Το παλαιότερο ανθρώπινο απολίθωμα που έχει βρεθεί λέγεται πως είναι 2.800.000 χρονών σύμφωνα με την επίσημη ανθρωπολογία.
Αλλά η άποψη αυτή αμφισβητείται από ένα πλήθος ευρημάτων που απλά δεν ταιριάζουν, όπως αυτό το απολιθωμένο ανθρώπινο δάχτυλο που χρονολογείται πριν από 100 εκατομμύρια χρόνια.
Αυτό το περίεργο εύρημα ανακαλύφθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 από τον ιδιοκτήτη ενός λατομείου, σε ένα σωρό από χώματα. Το χαλίκι όπως και το απολιθωμένο δάχτυλο εξορύχθηκαν από σχηματισμούς ασβεστόλιθου της Κρητιδικής Εποχής, στο Τέξας.
Προηγούμενα απολιθώματα δεινοσαύρων που είχαν ανασκαφεί στην ίδια περιοχή έδειξαν την ίδια περίπου ηλικία. Αυτό φαίνεται να επαληθεύει και τις περουβιανές πέτρες Ica που δείχνουν δεινόσαυρους και ανθρώπους να συνυπάρχουν και να ακυρώνει την θεωρία ότι απλά τους φαντάστηκαν.
Σύμφωνα με τους παλαιοντολόγους για να απολιθωθεί ένας μαλακός ιστός, θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του να είχε θαφτεί γρήγορα σε ένα περιβάλλον χωρίς οξυγόνο. Κατ” αυτό τον τρόπο, τα μεμονωμένα κύτταρα ορυκτοποιήθηκαν ατομικά και έτσι διατηρήθηκαν τα μικροσκοπικά στοιχεία τους.sidectΑν κάποιος θεωρήσει ότι ,,περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html