Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Υπό διάσπαση οι Ομοσπονδίες Νέας Υόρκης, Βοστώνης και Φιλαδέλφειας

















''Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο'': Καταγγέλουμε δημόσια τις ατομικές διασπαστικές-διχαστικές ενέργειες πρόεδρων Οργανώσεων-μελών
Η καταγγελία της ''Συνομοσπονδίας'', στρέφεται εναντίον πρόεδρων ημιδιαλυμένων ή ανύπαρκτων Οργανώσεων, οι οποίοι αυθαίρετα και χωρίς

έγκριση των Οργανώσεών τους, θέλουν να διασπάσουν ότι απόμεινε στην ''οργανωμένη Ομογένεια'', γιά την ατομική προβολή τους. Πρωτεργάτης των διασπαστών, ο υπερφιλόδοξος πρόεδρος της Ομοσπονδίας ''γκέττο'' Αστόριας Νέας Υόρκης.
Ο ρωποπερπερήθρας πρόεδρος Ομοσπονδίας απατεωνίσκων Βοστώνης (έρανος γιά Μυρτώ κ.ά.), έκανε... ''τσίρκο'' το 69ο Συνέδριο της πανΜακεδονικής (με την ανοχή του ''ανέκδοτου'' προέδρου της), εξευτελίζοντας την Οργάνωσή του και την Ομογένεια Βοστώνης... (Διαβάστε)(Συμβουλή-προειδοποίηση σε ανεύθυνους-''τουρίστες'' προξένους της Ελλάδας στις ΗΠΑ: Σοβαρευτείτε, μαζευτείτε, προσέξτε τις ''παρέες'' σας)


ΚΑΛΑΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html