Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Βρέθηκε μικρό παιδί από την Συρία σε σκουπίδια της Τουρκίας με τα όργανα του αφαιρεμένα;


28301
Σίγουρα θα έχετε δει αυτή την εικόνα και τον ισχυρισμό πως βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στην
Τουρκία και του έχουν αφαιρέσει όλα τα εσωτερικά του όργανα. 
Αν δεν την έχετε δει να σας δείξουμε 2-3 δημοσιεύματα και μετά θα εξετάσουμε την ιστορία με τον κάδο απορριμάτων και την κλοπή των οργάνων του παιδιού.

Δημοσίευμα 1ο (6 Σεπ 2015)
Αυτή η φωτογραφία του μικρού από την Συρία, που βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στην Τουρκία, δεν δημοσιεύεται πουθενά; Γιατί;
Τις φωτογραφίες από αυτό το μικρό αγοράκι της Συρίας, που βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στην Τουρκία, δεν δημοσιεύει κάνενα ΜΜΕ, κανένα κανάλι, κανένας δημοσιογράφος! Μόνον περιθωριακά τουρκικά έντυπα… Πάντα αυτοί οι “κομμουνιστές”, οι “αναρχικοί”…
Το απήγαγαν, όπως χιλιάδες άλλα παιδιά και παρά τις καταγγελίες δυτικών -κι όχι κομμουνιστικών- ανθρωπιστικών οργανώσεων, σιωπαίνουν, για να γιατρεύονται οι βρικόλακες του χρήματος!
Όμως, αυτή η φωτογραφία κι η καταγραφή του εγκλήματος, δεν εξυπηρετεί την επιχείρηση-μπίζνα της “υποδοχής προσφύγων”, την προσπάθεια να υποταχθεί ο Αδούλωτος κι Απροσκύνητος λαός της Συρίας!
Οι “ευαίσθητοι” και “πολιτισμένοι” της δύσης σιωπούν στο απάνθρωπο έγκλημα που διαπράττουν οι μισθοφόροι τους στη μαρτυρική Συρία!
Εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, που αφαιρούν “επιστήμονες” στα νοσοκομεία της “συμμάχου” Τουρκίας!
Απαγάγουν μικρά παιδιά, τους κλέβουν τα όργανα, που χρυσοπληρώνουν οι…
κροίσοι για να γιατρευτούν στη βόρεια ευρώπη και τις ΗΠΑ!
Ζούμε την υποκρισία των “πολιτισμένων” Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, της νέας τάξης, του 4ου Ράιχ!
28302
Αντιθέτως, χορεύουν με τους φονιάδες και σιωπούν ένοχα… κάνουν πως δεν γνωρίζουν!
Η Ελλάδα πρωτοστατεί στη γενοκτονία του λαού της Συρίας. Οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, αλλά κι η κυβέρνηση Τσίπρα, συμμετέχουν ενεργά στο έγκλημα!
– Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας
Στηρίζουμε, ενημερώνουμε, διαδίδουμε την αλήθεια για τη Συρία: Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας
via Sanaa Alabood
A Syrian child whose many of his internal organs were stolen in Turky ” the land of promise ” and later dropped in its garbage containers.. طفل سوري تم سرقة أعضاؤه في تركيا أرض الميعاد ليبقى بعدها في حاويات قمامتها!!
28303
Oύτε ο μικρός Μωχάμεντ, που δολοφόνησαν οι σιωνιστές-ναζί του Ισραήλ στις 16 Ιούλη 2014 στην παραλία της Γάαζας, δεν έγινε πρωτοσέλιδο… Τα ΜΜΕ γνωρίζουν πότε και για ποιους λόγους κάνουν τα πρωτοσέλιδά τους…

Δημοσίευμα 2ο (6 Σεπ 2015)
Μικρό παιδί από την Συρία σε σκουπίδια της Τουρκίας με τα όργανα του αφαιρεμένα. ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.
28304ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΚΤΗΝΗ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ και δυτικοί συνεργοί τους.
Οργάνωσαν την γενοκτονία στην Συρία για να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε φτηνό κρέας. Όπως ακριβως στον Πόντο και την Ιωνία.
Εδώ και χρόνια φωνάζουμε ότι υπάρχει επίσημη καταγγελία στον ΟΗΕ για 18000 παιδιά από την Συρία που σφαγιάστηκαν σε τουρκικά νοσοκομεία για να τους πάρουν τα όργανα. (ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ! 18.000 παιδιά από την Συρία, σφάχτηκαν για εμπόριο οργάνων στην Τουρκία! Στον ΟΗΕ η αποκάλυψη, σιωπή από τα ΜΜ»Ε». (βίντεο)
Και τα δυτικά κτήνη αναμασούν το παραμύθι οτι η γενοκτονία ειναι επανάσταση κατά του Άσαντ»! Ενώ μόνον ο Καμμένος βγήκε και μίλησε ανοιχτά απαιτώντας από την διεθνή κοινότητα να στηρίξει τον Άσαντ και να τελειώσει την γενοκτονία και τον ξεριζωμό.
Η φωτογραφία – ντοκουμέντο από αναγνώστη με το σημείωμα:
«Μικρός Σύριος που βρέθηκε στα σκουπίδια της Τουρκίας. Η μεγάλη τομή δείχνει πως πάρθηκαν τα όργανά του γιά να γίνουν εμπόρευμα μαυραγορίτικο για έναν πούστη δυτικό. Τί τον θέλουμε λοιπόν τον κόσμο τους καί το κωλοευρώ-μάρκο τους. Για πόσο μπορούμε να συνεχίζουμε με τα κομματικά γυαλιά συσκότισης που φοράμε όλοι να συμμετέχουμε στόν κόσμο τους; Άν ήταν το δικό μας παιδί θα γινόμασταν φανατικοί τρομοκράτες και θα γαμούσαμε τό σύμπαν του παναμερικανισμού και του πανγερμανισμού, δηλαδή της νέας τάξης πραγμάτων;
Που είναι οι αρχές, η ηθική , οι αξίες , η αλληλεγγύη, η αγάπη καί ευαισθησία πού διέκρινε τό Έθνος μας; Ναί το Έθνος μας, γιατί η λέξη Έθνος μας περιλαμβάνει όλους τους Έλληνες. Λαό και εξουσία. Τη λέξη Έθνος βλακωδώς την παραχωρήσαμε μεταπολιτευτικά στους φασίστες, όπως και τόσα άλλα. Ας ταρακουνήσουμε λοιπόν τις κεφάλες μας που ακούνε μόνο πιά τα iPhone και τα Samsung καί μόνο οταν το μυαλό μας έρθει στήν κανονική του θέση , θα υπάρξει αρχή ελπίδα σωτηρίας!
Παρά του ότι ποτέ δεν ψήφισα το ΚΚΕ, έχω την υποχρέωση να πώ πως αρκετά απο αυτά που γράφω τα έλεγε και τα λέει. Μόνο που κι αυτό τα μιλά ξύλινα καί όχι με συναίσθημα καρδιάς!
Καλή Κυριακή, Νίκος.»
28301

Δημοσίευμα 3ο (4 Σεπ 2015 το παλαιότερο Ελληνικό δημοσίευμα που έχουμε βρει)
Εικόνα που σοκάρει… τουρκομογγλία πήραν τα όργανα σύριο προσφυγόπουλο στην τουρκία για να τα πουλήσουν…..
28301
Αλήθεια που είναι τα 12.000 Παιδάκια τι έγινε λοιπά προοδευτικά πρωκτίκα ανθρωπιστές της πλάκας ;;;; 12.000 απο τα τουρκομογγολια για εμπόριο οργάνων μήπως;;;
Γιατί δεν κάνετε ποτέ καμία αναφορά η διαδήλωση για τα εγκλήματα που διαπράττει οι τουρκιά στους σύρους μετανάστες ε;;; 
Μήπως τώρα θα αρχίσετε τα κλασσικά μην δημοσιέυετε τέτοιες φωτό κτλκτλ Εεεεε υποκριτέςςςς;;;;


Όπως θα έχετε καταλάβει, ο καθένας γράφει ότι θέλει κάτω από τη φωτογραφία του νεκρού παιδιού, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι αν τελικά βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στην Τουρκία και αν του έχουν κλέψει τα όργανα.
Με το θέμα της κλοπής οργάνων και τις φήμες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα για αρπαγές ανηλίκων με σκοπό να τους αφαιρέσουν τα όργανα, έχω ξανασχοληθεί και όπως είχα γράψει τα εσωτερικά όργανα του δότη για να είναι σε κατάσταση που να μπορούν να μεταμοσχευθούν σε κάποιο λήπτη, χρειάζεται ολόκληρη ομάδα χειρουργών ιατρών και εξοπλισμός που μόνο σε μεγάλα νοσοκομεία και μεταμοσχευτικά κέντρα υπάρχει. Ακόμη θα πρέπει να υπάρχει συμβατότητα στο μόσχευμα και γίνεται αξιολόγηση δότη – λήπτη. Δεν είναι απλό το θέμα και τα όργανα δεν είναι μπριζόλες να μας τυλίξει 2-3 κιλά στο χαρτί ο χασάπης.
Για αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα υπάρχουν ανακοινώσεις διάψευσης από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, το χαμόγελο του παιδιού, και την Ελληνική Αστυνομία.
Αλλά σήμερα το θέμα μας δεν είναι η Ελλάδα αλλά η Τουρκία και το μικρό προσφυγόπουλο από τη Συρία που βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που συνοδεύουν τις φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες υπάρχουν μόνο στο fb και σε διάφορα blog που τις αναπαράγουν αλλά δεν υπάρχουν στην ειδησεογραφία ολόκληρου του κόσμου. Ένα τέτοιο περιστατικό θα έπαιζε σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και σε όλα τα κράτη της γης. Μην πέφτετε στην παγίδα πως τα μέσα μαζική ενημέρωσης είναι πουλημένα και πληρωμένα και δεν το προβάλουν. Όλα τα μέσα είναι πληρωμένα; Σε όλα τα κράτη της γης; Δεν υπάρχει ούτε ένα που να μην είναι στο κόλπο;
Ψάξαμε να βρούμε την αρχική πηγή των φωτογραφιών που αρχικά κυκλοφόρησαν στο facebook και οι παλιότερες αναρτήσεις που βρέθηκαν είναι οι παρακάτω.
2830628307
Όπως βλέπετε δεν υπάρχει καμιά αναφορά για κάδο σκουπιδιών στις αρχικές δημοσιεύσεις. Ο κάδος σκουπιδιών προστέθηκε λίγες ώρες αργότερα.
28308Αυτό βέβαια δεν είναι απόδειξη πως δεν έχουν κλαπεί τα όργανα του παιδιού, αλλά ας παρατηρήσουμε καλύτερα τις φωτογραφίες. Σε ολόκληρο το σώμα του υπάρχουν σημάδια και μώλωπες που μοιάζουν με τα σημάδια που έχουν τα θύματα βομβιστικής επίθεσης ή βομβαρδισμού και στο κεφάλι του παιδιού υπάρχει ένα τεράστιο τραύμα. Αυτά τα σημάδια δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αν η αιτία θανάτου ήταν η αφαίρεση των οργάνων.
28309
Η τομή στο στήθος είναι ραμμένη. Έραψαν το σώμα αφού του έκλεψαν τα όργανα; Όχι βέβαια, το πιθανό είναι να έχει γίνει νεκροψία στο παιδί.
Ακόμη στους ισχυρισμούς, υπάρχει παντελή έλλειψη στοιχείων. Ποιο είναι το όνομα του παιδιού; Πότε απήχθει και από πού; Πού βρέθηκε η σορός του και πότε; Αν το περιστατικό και οι ισχυρισμοί ήταν αληθείς, αυτά τα στοιχεία θα ήταν γνωστά αλλά το μόνο που υπάρχει είναι ο ισχυρισμός πως του έκλεψαν τα όργανα στην Τουρκία.
Ο καθένας μπορεί να γράψει μια ιστορία κάτω από μια φωτογραφία για λόγους προπαγάνδας και το πιθανό είναι κάποιος να θέλει να σταματήσει το κύμα προσφύγων προς την Τουρκία διαδίδοντας φήμες για κλοπές οργάνων, όπως η φήμη των,,,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html