Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΕΚΔΟΤΟ- Η κόρη, ο φορτηγατζής και οι συμβουλές της μάνας




Η Μαριγούλα, κόρη παρθένος και από σπίτι, τα φτιάχνει με τον Αποστόλη, οδηγό φορτηγού τριαξονικού, νοικοκύρη αλλά και γνωστό μόρτη στην πιάτσα.



Το αίσθημα προχωράει και μια μέρα ο Αποστόλης την ζητάει σε γάμο. Ο πατέρας της Μαριγούλας, έχοντας ακούσει καλά λόγια για τον γαμπρό δίνει την συγκατάθεσή του.

Η μάνα της, όμως, που είχε μάθει από τις κουτσομπόλες της γειτονιάς ότι ο γαμπρός της είναι ρέκτης του… greek stil , την παίρνει κατά μέρος και την συμβουλεύει:

-Κοίτα κόρη μου, μετά τον γάμο, αν ο γαμπρός σου ζητήσει να αλλάξετε τρόπο… σεξ να αντισταθείς σθεναρά!

-Μάλιστα μαμά!

Ο γάμος γίνεται, δόξα και τιμή και το βράδυ στο κρεβάτι, μετά από τις πρώτες συνευρέσεις, ο γαμπρός ζητά να αλλάξουν την… οδό.

Και γίνεται μύλος!

-Τι λες ρε αλήτη, με τίποτα! Βγάλ’ το από το μυαλό σου!!!

Και ο γαμπρός, συγκαταβατικά:

-Καλά,μωρό μου, αφού δεν θέλεις να κάνουμε παιδί, ας συνεχίσουμε όπως σου αρέσει μέχρι τώρα!….

Γιώργος Ν. Μουσταΐρας
https://argolisnews.wordpress.com/2015/10/12/%CE%B7-%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%B7-%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html