Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Τέρμα τα ψέματα !!η κυβέρνηση χωρίς τους Μουσουλμάνους πέφτει. 153-3=150.Απλή αριθμητική

«Θέλουμε να ακουστεί η φωνή της Τουρκίας στην Ελλάδα» δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ του τουρκικού ομίλου που θελει να αγορασει καναλι στην Ελλαδα...

Ο Κολοκοτρώνης είπε ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.Η δήλωση γίνεται μια μόνο μέρα μετά την επέτειο των Ιμίων.Τα τουρκικά δημοσιεύματα βγήκαν χτες στην επέτειο των Ιμίων. Τυχαίο; Θα τρίζουν τα κόκκαλα των ηρώων που σκοτώθηκαν βάναυσα Σε κάποιους-καποιους ενα λέω:το ίδιο είναι ένας βρετανός η ένας ρώσος καναλάρχης με έναν Τούρκο;;;;;;;Η κυβέρνηση χωρίς τους Μουσουλμάνους πέφτει. 153-3=150.Απλή αριθμητική.Αυτά επιβάλλονται από τον Χαλίφη Νταβούτογλου με τον οποίο βεβαίως-βεβαιως είδε ο Τσίπρας και ματσάκι.Το κανάλι αποτελεί ενα βήμα πριν την κάθοδο του κόμματος της""τουρκικής μειονότητας "" της Θράκης(ΚΙΕΦ) και οργάνου του παρακράτους του Προξενείου στην περιοχή. Στόχος τους είναι η είσοδος στη Βουλή οπου θα δείτε τι θα κάνουν και τι ακολουθεί.Ολοι στους δρόμους μαζί με τους αγρότες τώρα να σώσουμε ότι σώζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html