Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

'Αφηνιασμένα ψώνια'', οι αποτυχημένοι της Ομογένειας ΗΠΑ, που φιλοδοξούν να γίνουν...''παγκόσμιοι ηγέτες''





'Οπως είχε δημοσιεύσει τα τέλη Δεκεμβρίου '15 το ''ΚΑΛΑΜΙ'', το μεσημέρι της 4ης Φεβρουαρίου 2016, έγινε σύσκεψη στο ξενοδοχείο ''Λα Γκουάρντια Πλάζα'' (Κουήνς, Νέας Υόρκης), 35 προεδροπαραγόντων, στην μεγάλη τους πλειοψηφία πρώην προέδρων Οργανώσεων, με μοναδικό

σκοπό πως θα...''εξαφανίσουν'' την παραπαίουσα τριτοβάθμια Οργάνωση ''Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο'' που φρόντισαν να την υπονομεύσουν τα τελευταία χρόνια (ιδρύθηκε 1992, έχει μέλη Ομοσπονδίες και πανΕνώσεις) και να φιάξουν δική τους. Πρωτεργάτες της κίνησης, ως αυτόκλητοι ''ηγέτες'', οι χρησιμοποιούντες γιά δεκαετίες ομογενειακές Οργανώσεις (γιά προβολή ή ατομικά συμφέροντα): Νίκος Αποστολόπουλος (πρώην -και διωγμένος- πρόεδρος της Οργάνωσης Ευρυτάνων ''Βελούχι'' στην Βόρεια Καρολίνα), Πέτρος Γαλάτουλας (πρόεδρος -της έχουσας και νομικά προβλήματα γιά απάτες- Ομοσπονδίας Αστόριας Νέας Υόρκης), Θεόδωρος Λαλιώτης (ισόβιος πρόεδρος της τυπικά μόνο υπάρχουσας Ομοσπονδίας Βόρειας Καλιφόρνιας) και Νίκος Μπάρδης (ισόβιος πρόεδρος ημιανύπαρκτης Ιόνιας ''Πολιτιστικής'' Ομοσπονδίας).
Παρών και ο πρώην πολιτειακός γερουσιαστής (δεκαετία '80) Νιού Χαμσιάϊρ, Κρις Σπύρου, που ζει μόνιμα την τελευταία 20ετία στην Ελλάδα και τους πουλά εκδούλευση ως δήθεν... ''κολλητός'' της Χίλαρυ Κλίντον.
Αφού έβγαλαν ''λόγους μίσους'' κατά του ''Ελληνοαμερικάνικου Εθνικού Συμβούλιου'' (ειδικά ο Π. Γαλάτουλας), αποφάσισαν να φιάξουν μία Επιτροπή, γιά να παρουσιάσει...προτάσεις και ιδέες γιά το πώς θα οργανωθούν, αν και πριν δήλωναν ότι είναι...έτοιμοι. Μέλη της Επιτροπής ορίστηκαν: Γεωργία Παπαδοπούλου (άγνωστο ποιά Οργάνωση εκπροσωπεί), Χρήστος Βουρνάς (πρώην πρόεδρος πανΑρκαδικής, όπου φωτογραφία και αυτοπροβολή πρώτος), Δημοσθένης Τρανταφύλλου (πρόεδρος συλλόγου Εκπαιδευτικών ''Προμηθέας'', του συλλόγου με μέλη που λαμβάνουν παράνομα συντάξεις από Ελλάδα), Βασίλης Σφυρόερας (παρουσιαζόμενος ως ''νομικός'' αλλά χωρίς άδεια, άγνωστο τι εκπροσωπεί) και Θεόδωρος Λαλιώτης.
Oι φιλοδοξούντες να αυτοανακηρυχτούν σε ''παγκόσμιους ηγέτες Ομογένειας'', ηθελημένα ή άθελά τους, χρησιμοποιούνται ως... στήριγμα του πρόεδρου της ''Νέας Δημοκρατίας'' Κυριάκου Μητσοτάκη, υποθέτουμε χωρίς αυτός να το γνωρίζει. Πως γίνεται αυτό, θα το εξηγήσουμε σύντομα.
Το συμπέρασμα είναι ότι, δυστυχώς, στην οργανωμένη Ομογένεια ΗΠΑ ''οι φελλοί πάντα επιπλέουν'' Ας είναι καλά ολίγα διαπλεκόμενα ελληνόφωνα ΜΜΕ Αστόριας Νέας Υόρκης, που, ''γιά μιά χούφτα δολάρια'', προβάλουν την...ανυπαρξία τους και συντηρούν την σαπίλα.
To κωμικό: Οι φιλοδοξούντες να γίνουν ''παγκόσμιοι ηγέτες της Ομογένειας'', ομιλούν γιά...''παρεμβάσεις του παγκόσμιου προεδρείου (τους) στα κέντρα λήψης αποφάσεων και στις κυβερνήσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο''. Ποιοί; Μα τα γνωστά και αποτυχημένα, αστοιχείωτα ''αφηνιασμένα ψώνια'' επίπεδου Π. Γαλάτουλα και Ν. Μπάρδη, που διάλυσαν τις Οργανώσεις. Και το ωραίο είναι ότι αναρωτιούνται γιατί γελά η Ομογένεια με τα χάλια τους. Ευχόμαστε, ως ''παγκόσμιοι ηγέτες'', να κυβερνήσουν και την... Ελλάδα.

Η εκτίμηση του ''Κ'': ΔΕΝ γίνεται να ''χτιστεί'' κάτι νέο-καινούργιο στην Ομογένεια, με την χρησιμοποίηση των ίδιων, χαλασμένων ''υλικών- τούβλων''. Η ''ανακύκλωση'' των ίδιων, δοκιμασμένων και αποτυχημένων αυτοανακηρυγμένων (ψευτο)ηγετών, που ταλαιπωρούν την Ομογένεια ΗΠΑ γιά πολλά χρόνια, ως ''μόνιμοι προεδροπαράγοντες'' που ''ψοφάνε γιά προβολή'', δεν είναι η λύση, αλλά η παράταση του ίδιου προβλήματος.Σημ.: Θυμίζουμε ότι, το ''Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο'', θα έχει έκτακτο Συνέδριο 27 Φεβρουαρίου 2016, στην δυτ. Φλόριδα.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΙΩΡΑΣ ΤΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html