Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΕΞΑΓΡΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ !! ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΓΑΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟΥ




Μόλις ειδοποιηθήκαμε απο οδηγό επαγγελματικού οχήματος που δέχθηκε πέτρες  περνώντας απο την
οδό εξω απο τον καταυλισμό.
Προειδοποιούμε τις αρχές πως η κατάσταση θα βγεί εκτός ελέγχου!! 200 και πλέον ταξιτζήδες είναι σε πλήρη ετοιμότητα για
τυχόν νέο κρούσμα ξυλοδαρμού επαγγελματία απο τσιγγάνους!  αυτό σημειώνει με μήνυμα του ταξιτζής !
Θέλαμε να ξέραμε τι στην ευχή γίνεται με τους ιθύνοντες του δήμου της περιφέρειας και της αστυνομίας; αυτή η κατάσταση που βιώνουν οι συμπολίτες μας είναι ανήκουστη!!
Γνωρίζεται ότι ο ψεύτης δήμαρχος που θα έβαζε τάξη στην παρανομία των αθίγγανων ,βάπτισε το παιδί του ¨βασιλιά" των τσιγγάνων ;;; από τότε καίνε κλέβουν καταστρεύφουν περιουσίες Ελλήνων και δεν γίνεται τίποτα, η τζούφιες υποσχέσεις του θα γίνουν ανέκδοτα όπως και των προηγούμενων του!
Καντε τα αυτονόητα του δήμου της περιφέρειας και της αστυνομίας, οι ευθύνες σε περίπτωση λαϊκού ξεσηκωμού κατά της εγκληματικής σας απάθειας θα είναι καταδικαστέες απο τον λαό,   

1 σχόλιο:

  1. η κατασταση εχει ξεφυγει. που ειναι οι αρχες΄, που ειναι η αστυνομια , που ειναι ο δημορχος, που ειναι ο εισαγγελεας εκεινος την δεκαετια του 1970 που δεν τους επετρεπε ουτε καν να αποβιβαστουν στη ροδο μας . δυστυχως πρεπει εμεις ολοι οι ροδιοι πολιτες να παρουμε τη σκυταλη στα χερια μας και να υπερασπιστουμε τις ζωες μας ,τα σπιτια μας, τα παιδια μας και τους συμπολιτες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html