Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

"Τρελάθηκε" ο Σαββίδης και ενεργοποιεί τη "βόμβα"!



Πώς πήρε ο πρόεδρος του Δικεφάλου τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ; 
Τι γνώμη έχει για την ομάδα και τι θα κάνει με τον Ίβιτς; 
Διάβασε την ...έκπληξη που ετοιμάζει για τους
οπαδούς!

Η γιορτή που στήθηκε στην Τούμπα, μετά το γρήγορο γκολ του Κλάους Αθανασιάδη, εξελίχθηκε σε τραγωδία για τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες εμφανίστηκαν από το πρώτο λεπτό αποφασισμένοι να ...λιώσουν στο "καμίνι" έναν αποδυναμωμένο Άγιαξ (μετά και την πώληση του Μίλικ), ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο προσμονώντας μια σπουδαία πρόκριση και ο Ιβάν Σαββίδης πίστευε στη διατήρηση του ονείρου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Παρά την αρνητική αυτή εξέλιξη, πάντως, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας εξακολουθεί να πιστεύει στη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ. 
Αν και τελικά ήρθε ο αποκλεισμός, οι εμφανίσεις κόντρα στους Ολλανδούς ήταν καλές, ενώ ο Βλάνταν Ίβιτς απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του.

Έτσι, η ενίσχυση του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να σταματήσει.
 Ο Ιβάν Σαββίδης είχε υποσχεθεί πως θα ρίξει αρκετά χρήματα για την απόκτηση επιθετικού εγνωσμένης αξίας κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει παρά τον αποκλεισμό.

Άλλωστε, φάνηκε χθες πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, καθώς σπατάλησε ανεπανάληπτες ευκαιρίες να "κλειδώσει" την πρόκριση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, λοιπόν, ονειρεύεται τον τίτλο του πρωταθλητή, βλέπει την ομάδα του να έχει όλα τα φόντα να το πετύχει και είναι αποφασισμένος να καλύψει τις αδυναμίες της για να κάνει το μεγάλο όνειρο όλων των ΠΑΟΚτσήδων πραγματικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html