Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Έγκριση για 5άστερο ξενοδοχείο στη Ρόδο του Ι.ΧατζηλαζάρουΗ Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού τάχθηκε υπέρ της έγκρισης χορήγησης αδείας για την ανέγερση νέας ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων στο Κιοτάρι Ρόδου ιδιοκτησίας κ. Ι. Χατζηλαζάρου διότι δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη αρχαιοτήτων, σύμφωνα με την υποβληθείσα αρχιτεκτονική μελέτη.

Οι όροι που ετέθησαν έχουν ως εξής:

-Όλες οι εργασίες εκσκαφής που απαιτούνται για τη θεμελίωση των προτεινόμενων κτηρίων, θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.-Σε περίπτωση εντοπισμού αρχαιοτήτων, οι εργασίες θα διακοπούν άμεσα και θα ακολουθήσει ανασκαφική έρευνα για τα αποτελέσματα της οποίας θα γνωμοδοτήσει το αρμόδιο Συμβούλιο Μνημείων.

-Πριν από την έναρξη, οποιασδήποτε εργασίας στην περιοχή εκτέλεσής τους, θα προηγηθεί η έγκαιρη και έγγραφη ενημέρωση της ΕΦΑ Δωδεκανήσου.

Πηγή : tornosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html