Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ;


Η αρχαία παράδοση των Αζτέκων του Μεξικού αναφέρει ότι οι πρώτοι άποικοι ήσαν μια λευκή φυλή.

Συγκεκριμένα η παραδοσή τους αναφέρει ότι ο Κουετζαλκοάτλ ήταν η θεότητα που δίδαξε τους
αυτόχθονες ιθαγενείς όλες τις τέχνες μέχρι και την διακυβέρνηση της πολιτικής. Η ακριβής ημερομηνία της βασιλείας του είναι άγνωστη. Κατά τη διάρκεια των δώδεκα δυναστειών των Μάγια όλοι οι βασιλείς και οι βασίλισσες ανήκαν στη λευκή φυλή.

Αν συγκεντρώσουμε και συγκρίνουμε διάφορες παραδόσεις διαπιστώνουμε ότι η λευκή φυλή κατοικούσε στη κεντρική Αμερική και σχημάτισε το βασίλειο με το όνομα του τελευταίου βασιλιά του ΚΟΥΕΤΖΑΛ ή ΚΟΥΕΤΖΑΛΚΟΑΤ. Το Τεοτιχουακάν αποδείχτηκε πως ήταν τόπος μύησης και όχι μια απλή νεκρούπολη.
Το ποια ήταν αυτή η λευκή φυλή που δίδαξε αυτόχθονες ιθαγενείς της Αμερικής φαίνεται καθαρά από την μύηση των Ινδιάνων που είναι καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Διότι το ΚΟΝΕΞ ΟΜΟΝ ΠΑΝΕΞ που χρησιμοποιούν οι Μάγια στους εξορκισμούς τους και η φράση ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΝΞ των Ελευσινίων Μυστηρίων έχουν την ίδια ετυμολογία...Δείτε το βιντεο αποκάλυψη απο την εκπομπή "Μυστικά περάσματα"

Απόσπασμα από το κείμενο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Οι αρχαίοι Έλληνες έφθασαν ακόμα και στην Αμερική με τα πλοία τους! Είναι δεδομένο ότι έφτασαν εκεί κατά την ελληνιστική εποχή (323 - 30 π.χ.χ), εντούτοις είναι σίγουρο ότι είχαν φθάσει στην Αμερική και πιο πριν, ίσως και από τον 8ο ή 11ο π.χχ αιώνα. Άλλωστε, στην Αμερική βρέθηκαν αρχαιοελληνικά ευρήματα όπως νομίσματα και τάφοι με κοσμήματα, ενώ λέγεται πως διάφορα 
στοιχεία που έδειχναν την εμφάνιση των αρχαίων Ελλήνων στην Αμερική και αλλού έχουν εξαφανιστεί, προφανώς σκοπίμως…
 Μάλιστα, ο ίδιος ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε βρει αρχαία νομίσματα στην Αμερική! Στην Αμερική αναπτύχθηκαν οι πολιτισμοί των Μάγιας στο Γιουκατάν του Μεξικού (4ος - 17ος αιώνας μ.χ.χ), των Αζτέκων στο Μεξικό (12ος - 16ος αιώνας μ.χ.χ) που θεωρούνται παρακλάδι των Μάγιας, καθώς και των Ίνκα στις περουβιανές και βολιβιανές Άνδεις (13ος - 14ος αιώνας μ.χ.χ). Κατά την ελληνική μυθολογία η Μάγια ήταν κόρη του Άτλαντα ο οποίος ήταν ο Τιτάνας (υιός της Γης και του Ουρανού, αδελφός του Κρόνου, του Τιτάνα Προμηθέα, του Επιμηθέα και του Μενοίτιου) που κρατούσε στους ώμους του την ουράνια σφαίρα.
Ίσως οι αρχαίοι Έλληνες που είχαν φτάσει στην Αμερική να επηρέασαν τους πολιτισμούς αυτούς. Συγκεκριμένα, πιθανώς να δίδαξαν αστρονομία, μαθηματικά και το ηλιακό ημερολόγιο των 365 ημερών στους Μάγιας. Από την άλλη, το γεγονός ότι υπήρχαν πυραμίδες και στην αρχαία Ελλάδα, μπορεί να σχετίζεται με το ότι - ίσως - οι αρχαίοι Έλληνες μετέδωσαν την κατασκευή τους στους Αιγυπτίους και στους αρχαίους πολιτισμούς της Αμερικής. Επίσης, η γλώσσα των Αραουκανών της Χιλής εντάσσεται από κάποιους μελετητές ως δωρική διάλεκτος (οι Δωριείς ήταν ελληνική φυλή που εμφανίστηκε τον 11ο αιώνα π.χχ  στην Ελλάδα), βάση των μαρτυριών του αρχηγού της φυλής, Λόνκο Κιλαπάν! Δηλαδή οι Ίνκα μιλούσαν την διάλεκτο των Σπαρτιατών!!!
Μπορεί, επίσης, οι αρχαίοι Έλληνες να είχαν ιδρύσει αποικίες ή απλώς να είχαν εξερευνήσει την Αμερική, αλλά να αντιμετώπισαν επιθέσεις από τους ιθαγενείς - όπως οι Ευρωπαίοι που έφτασαν με τον Κολόμβο. Άλλωστε, ο ελληνικός αποικισμός ξεκίνησε τον 11ο αιώνα π.χ.χ, ενώ οι Κρήτες είχαν φθάσει σε απομακρυσμένες περιοχές (Αίγυπτος, Μεσοποταμία, Αφγανιστάν ;) ήδη από το 3000 π.χ.χ Η ύπαρξη νομισμάτων, τάφων, κοσμημάτων και άλλων αρχαιοελληνικών αρχαιολογικών ευρημάτων στις ΗΠΑ και γενικά στην Αμερική (βλ. παρακάτω), αποδεικνύει την ίδρυση από τους αρχαίους Έλληνες αποικιών ή ,,,,,,,,,,,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html