Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Εύγε στον βουλευτή Καραγιαννίδη του (ΣΥΡΙΖΑ): Το Αγιο Φως δεν είναι αρχηγός κράτους, δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του δημοσίου!!ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ


4 εκ € θα κοστίσει πάλι η απάτη με τον θερμίτη και κίτρινο φώσφορο !!Να πληρώνουν οι πιστοί!!! με γειά τους με χαρά τους να αυτοκοροϊδεύονται !!προβλημα τους και καλά θα κάνουν!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Καραγιαννίδης, ένας απο τους λίγους που αρθρώνουν λόγο
κατά της μαζικής παράνοιας , και τάχθηκε φανερά κατά των τιμών που επιφυλάσσει το κράτος στην υποδοχή του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα.

Ο κ. Καραγιαννίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ρωτήθηκε για την μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα. Στη «γραμμή» Μπαλαούρα, που μόλις πριν από λίγες ημέρες προκάλεσε έντονα σχόλια μετά την τοποθέτησή του για το συγκεκριμένο θέμα, ο Χρ. Καραγιαννίδης σχολίασε:


«Το Άγιο Φως δεν είναι αρχηγός κράτους και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του ελληνικού Δημοσίου. Στην πολιτισμένη Ευρώπη, αυτό δεν συμβαίνει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html