Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Δικαστής στην Ομοσπονδία Βοστώνης: ''Μην αγγίξετε τα χρήματα στους λογαριασμούς σας'' (''πριν αποφασίσω μέχρι 2 Φεβρουαρίου, γιά πάγωμα ή όχι των τραπεζικών λογαριασμών σας'')


Ο δικαστής, όπως επιβάλεται, ζήτησε από τους αντίδικους ''να τα βρουν'', πριν η υπόθεση οδηγηθεί σε δίκη.
'Επεσαν οι μάσκες: Είχαν σκοπό να ''φάνε'' τα χρήματα της
Ομογένειας στον έρανο γιά την Μυρτώ... Ο ''σκληρός πυρήνας'' των απατεωνίσκων της Οργάνωσης, δεν θέλει να δοθούν τα χρήματα του έρανου στην κακοποιημένη και σε παραλυσία (δικαιούχο) Μυρτώ, αγνοώντας προκλητικά την ψήφο της μεγάλης πλειοψηφίας των αντιπροσώπων στην Συνέλευση (16 Νοεμβρίου 2016), που αποφάσισε να δοθούν τα χρήματα του έρανου. Οι ''σκληροπυρηνικοί''... αδιαφορούν(!!!) και γιά τις συνέπειες της μήνυσης-αγωγής.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δρομολογούνται ακόμα δύο μηνύσεις-αγωγές (και γιά ''διακεκριμένη απάτη''). Λεπτομέρειες, σύντομα.


«'Ερανος γιά την Μυρτώ»: Μήνυση-αγωγή (σε Superior Court) εις βάρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Βοστώνης
Tο ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (case# 17-CV-00195A, κατατέθηκε 19 Ιαν.) σε ανώτερο Δικαστήριο Μασσαχουσέτης

Στην Ομοσπονδία είχε δοθεί ''τελεσίγραφο'' από δικηγόρο: «...'Η δίνετε τα χρήματα του έρανου (όπως λέτε ότι αποφασίσατε 16 Νοεμβρίου '16) μέχρι Δευτέρα  9 Ιανουαρίου 5:00 απόγευμα ή σας κάνουμε αγωγή και πάμε σε δίκη. Απαράδεκτοι, εκβιαστικοί όροι, που δεν αφορούν άμεσα την Ομοσπονδία, ΔΕΝ γίνονται δεκτοί...». (Tα χρήματα δεν δόθηκαν και η αγωγή έγινε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html