Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Μας δουλεύει άγρια και ο Πρίμπους ο φερόμενος ως ''Ομογενής'' νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου


Απευθυνόμενος σε ''νεόπλουτους'' Ελληνοαμερικανούς, στον αρχιεπίσκοπο και στους υπουργούς Π. Καμμένο και Ν. Παππά, σε εκδήλωση (19 Ιανουαρίου) στην Ουάσιγκτον, την παραμονή ορκωμοσίας Τράμπ και εκτιμώντας σωστά ΠΟΙΟΥΣ έχει ως ακροατήριο, δήλωσε τα ακόλουθα: «θα κάνουμε πρώτα την Αμερική μεγάλη ξανά, και μετά θα πάμε εκεί έξω και θα βοηθήσουμε την Ελλάδα... Θέλουμε να βάλουμε την έννοια της θρησκευτικής ελευθερίας και την προστασία του Πατριαρχείου στο επίκεντρο του Λευκού Οίκου... Το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης είναι σύμβολο για τους πιστούς σε όλον τον κόσμο και θα ήθελα να δω την ημέρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται στην εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη, αναγνωρίζοντας την καταπίεση που υφίσταται και τον αγώνα που δίνει».
Δηλαδή, γιά τον ''προσωπάρχη'' Ελλάδα, Ομογένεια, είναι ΜΟΝΟ η Εκκλησία, το Πατριαρχείο. 'Αντε λοιπόν ''γιούργια'', γιά ''να πάρουμε την πόλη και την αγιά Σοφιά, με τον Καμμένο αρχιστράτηγο'', γιά να συν-λειτουργήσει με τον Τραμπ (και τον Ν. Παππά, με ράσο ή γραβατωμένο).
Σημ. 2: Ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού του νέου πρόεδρου των ΗΠΑ (''ομόλογος'' του Νίκου Καρανίκα), ακροδεξιός Steve Bannon, που είδε γιά λίγο ο Π. Καμμένος και ''χάρηκε'', υποθέτουμε θα είναι στο συν-λείτουργο.
Σημ. 2: Το άλλο μεγάλο ''τσίρκο'' Ελλάδας, η ''Νέα Δημοκρατία'', πότε θα στείλει ''μεγαλοστελέχη'' της στην Ουάσιγκτον γιά ''σημαντικές επαφές'' με την νέα κυβέρνηση Τραμπ; 'Η ακόμα ''ψάχνει'' ποιοί θα τις φροντίσουν;
Τι ΔΕΝ κατάλαβε ο Π. Καμμένος: Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ''Αντέννα'' (24 Ιανουαρίου '17), ο άσχετος με το τι γίνεται στις ΗΠΑ, υπουργός 'Αμυνας της Ελλάδας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις προθέσεις Τραμπ, που τάσσεται κατά της παγκοσμιοποίησης και προεξόφλησε ότι επί προεδρίας του θα σταματήσουν οι οικονομικές επιθέσεις κατά των ασθενών οικονομικά χωρών. Φαίνεται ότι ο υπουργός δεν κατάλαβε ακόμα το αυτονόητο: Ο Τραμπ σταματά τις οικονομικές επιθέσεις άλλων χωρών, γιά να τις έχουν...μονοπώλιο οι ΗΠΑ. Φαίνεται ότι ο υπουργός 'Αμυνας δεν μπορεί να ''χωνέψει'' με τίποτα το γεγονός ότι ο δήμαρχος Γ. Πατούλης του ''έκλεψε την παράσταση'' στην Ουάσιγκτον

καλαμι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html