Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Το ΑΡΜΑ, ένα νέο ναζιστικό μόρφωμα, καλεί σε πράξεις ρατσιστικής βίας



Ένα ακόμα ναζιστικό μόρφωμα που διεκδικεί μερίδιο στον εθνικοσοσιαλιστικό χώρο εμφανίσθηκε το βράδυ της Κυριακής και μάλιστα προτρέποντας σε πράξεις ρατσιστικής βίας κατά των προσφυγικών δομών!

Πρόκειται για την οργάνωση ΑΡΜΑ, ενός παλιού χρυσαυγίτη και υπαρχηγού του Μιχαλολιάκου. Η οργάνωση αυτή λοιπόν πλημμύρισε με φυλλάδια τους δρόμους και τα αυτοκίνητα στο Καλαμάκι, τον Άλιμο και το Παλαιό Φάληρο, με τα οποία αποκαλούσε τους πρόσφυγες «λαθροεποίκους» και εξαπέλυε ρατσιστικό μίσος εναντίον τους.

Αλλά το εξαιρετικά ανησυχητικό ήταν ότι στο οπισθόφυλλο υπήρχε ένας χάρτης που κατέγραφε τις προσφυγικές δομές ανά την Ελλάδα και καλούσε τους «απανταχού πατριώτες να σπεύσουν να οργανωθούν και να δραστηριοποιηθούν προς αντιμετώπιση αυτών των δυσμενέστατων για την πατρίδα εξελίξεων».

Η οργάνωση αυτή, που διεκδικεί κομμάτι από την πίτα των απογοητευμένων της Χρυσής Αυγής μετά την απόσυρση των ταγμάτων εφόδου λόγω της ποινικής δίωξης και της μεγάλης δίκης, δεν κρύβει τη ναζιστική της ιδεολογία και αναφέρεται ανοιχτά στον Αδόλφο Χίτλερ και τον θεωρητικό του γερμανικού ναζισμού Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html