Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΓΕΜΙΣΕ Η ΡΟΔΟΣ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ; ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ;





Αλωνίζουν στο νησί μας Ισραηλινοί πράκτορες καμουφλαρισμένοι με μάσκες τουρίστα.

Τι δουλειές όμως μπορεί να έχουν στο νησί μας; και πόσο εύκολα
κάνουν την δουλειά τους[ανενόχλητοι] ;
Όπως πληροφορηθήκαμε οι πράκτορες κυκλοφορούν με ενοικιασμένα οχήματα συνεργάτη.
Η Ρόδος αποτελεί έναν απο τους τόπους  ασφάλειας για Ισραηλινούς τουρίστες, είναι ταυτόχρονα συμβολικό σημείο συνδεδεμένο με την ιστορική τους μνήμη, αφού στο νησί μας υπογράφηκε απο τις συμμαχικές δυνάμεις κατα την λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου 1948 η δημιουργία του Ισραηλινού κράτους στην Παλαιστίνη.   
Η υπογραφή του κράτους των' μπορεί να θεωρηθεί μια τυχαία περίπτωση[ θα μπορούσε να είχε συμβεί οπουδήποτε]  οπότε δεν μπορούμε να επιζητούμε ούτε στο ελάχιστο φόρο τιμής απο τους Ισραηλινούς για αυτό το ιστορικό γεγονός,
  Είναι γνωστό ότι το νησί μας όπως επίσης οι κάτοικοι του, φημίζονται για την φιλοτιμία και φιλοξενία για όλους τους επισκέπτες που επιλέγουν να παραθερίσουν στον τόπο τους, και εύγε τους, διότι αυτό υποδηλώνει πολιτισμό.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι πάντα αθώα και ρόδινα, διότι αν  αναλογιστούμε οτι στην επικίνδυνη και αλλοπρόσαλλη διεθνή σκακιέρα κερδίζει πάντα ο καλά διαβασμένος'! οι Ισραηλινοί απέδειξαν κατα την πάροδο των χρόνων οτι τους αρέσει το διάβασμα*  για να γίνει ποιο σαφές αυτό που προανέφερα,  σας παραθέτω ορισμένες απόψεις, υπολογίζοντας τα ιστορικά δεδομένα ως οδηγό των σκέψεων μου.


Κατα την αρχαιότητα, την εποχή που η αποδυναμωμένη πατρίδα μας υποτάχθηκε στους Ρωμαίους, οι Σιωνιστές Εβραίοι Μακκαβαίοι, φανατικοί εχθροί του Ελληνισμού βρήκαν την ευκαιρία να  εγκληματούν κατά των Ελλήνων που ζούσαν στην περιοχή της Γαλιλαίας, οι οποίοι στήριξαν την νέα   θρησκεία και τους συνωμότες έλληνες και ρωμαίους στις μετέπειτα  διώξεις και καταστροφές εθνικών μνημείων* .
Μια άλλη περίπτωση είναι όταν η Κύπρος κατακτήθηκε απο τους Ρωμαίους, βρήκαν την ευκαιρία  το 117 μχχ εναντίον των ανυποψίαστων, γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους ,πρόδωσαν αυτή τη φιλία και έσφαξαν 220.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες στην Κύπρο*.
Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείτε επίσης  η συμβολή των Εβραίων επι Οθωμανικής αυτοκρατορίας όταν επιτελούσαν βοηθοί και συνεργάτες στην εγκληματική κατοχή των Αγαρηνών σελτζούκων Οθωμανών  στην πατρίδα μας, αμέσως αμέσως καταλαβαίνει κανείς την ιδιαίτερη  φιλική υπόσταση των Σιωνιστών προς την φυλή μας, γράφω Σιωνιστών για να ξεχωρίσω τους Ισραηλινούς μη σιωνιστές, γιατί υπάρχουν και αυτοί.

Πάρα ταυτα τι είναι  αυτό που τους φέρνει στο νησί μας; μήπως τίποτα δολιοφθορές για να αποκοπεί το τουριστικό ρεύμα που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια κάνοντας τις θελήσεις των συνέταιρων τους τούρκων ; Η υπηρεσία έχει γνώση; 


Καταλήγοντας  θέλω να επισημάνω οτι οποιος δεν θυμάται το παρελθόν του, είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει, και επειδή λαός χωρίς παρελθόν, ισοδυναμεί με λαό χωρίς μέλλον, ας πράξουμε ως γνώμονες και όχι ως αγνώμονες, τύπου Καμμένου και Ρουμπάτη που έχοντας τα ινία σε νευραλγικά εθνικά πόστα αποφάσεων "ενδίδουν" στους Σιωνιστές Ισραηλινούς, με άγνωστες μελλοντικές συνέπειες για την πατρίδα.

1 σχόλιο:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html