Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Απίστευτη τροπή πήραν αποφάσεις κατεδάφισης αυθαίρετων κτισμάτων σε Φαληράκι και Αγ. Μαρίνα




Νέα απίστευτη τροπή προσέλαβε η υπόθεση της επιχειρούμενης και αρχικώς προγραμματισμένης για την 28η Μαρτίου 2017 κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών, σε ζώνη αιγιαλού και παραλίας στην περιοχή «Αγία Μαρίνα» του Δήμου Ρόδου, ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ Ε.Ε», συμφερόντων του επιχειρηματία κ.
Μανώλη Μαργέλλου.
Με δύο νέες αποφάσεις, που ανήρτησε χθες στην «διαύγεια» η Αποκεντρωμένη Διοικηση Αιγαίου όχι μόνο αναστέλλεται η ως άνω προγραμματισμένη κατεδάφιση, το κόστος της οποίας είχε αναλάβει η καταγγέλλουσα ξενοδοχειακή εταιρεία «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΜΠΙΤΣ ΑΕ», αλλά εντέλλεται να προηγηθεί η κατεδάφιση αυθαιρέτων μεγάλης κλίμακας, στα ξενοδοχεία «Πήγασος» και «Βlue Sea», συμφερόντων της τελευταίας και ανώμυνης ξενοδοχειακής εταιρείας της ίδιας οικογένειας, με δαπάνες του κ. Μαργέλλου!!!
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την από 10 Μαρτίου 2017 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου η κατεδάφιση του πολυτελούς και δημοφιλούς beach bar  επρόκειτο να γίνει από την εταιρεία «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΜΠΙΤΣ ΑΕ» με την οποία ο κ. Μαργέλλος βρίσκεται σε αντιδικία.
Για την λήψη της απόφασης ελήφθησαν υπόψιν, όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της, τα με αρ. πρ. 2/15-01-2016 και 14/11-07-2016 Πρωτόκολλα Κατεδάφισης, Άρσης και Απομάκρυνσης Κτισμάτων, Κατασκευών και Έργων σε,,,Περισσότερα στην πηγή



 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html