Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ο Κώστας Μπακογιάννης: Στηρίζει τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Βοστώνης !!Αίσχος




Θαυμάστε ''ήθος'' της ''Νέας Δημοκρατίας'', με τον ασοβάρευτο-τυχοδιώκτη και ανηψιό του προέδρου της
 
Κυριακή 30 Απριλίου 2017.
Με την καταδίκη (σε δικαστήριο, 14 Απρ. '17) της διοργανώτριας Ομοσπονδίας ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ και την Ομογένεια ΗΠΑ, αγανακτισμένη, να την έχει απομονώσει, ο τυχοδιώκτης, ασοβάρευτος και άσχετος με Ομογένεια, φιλόδοξος πολιτικός, υιός της Ντόρας, από ότι φαίνεται δέχτηκε -άθελά του- να ''στηρίξει'' την Οργάνωση των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ Βοστώνης, με υπόδειξη-επιθυμία της ημερήσιας ''μητσοτακικής'' εφημερίδας Αστόριας Νέας Υόρκης, παρασυρόμενος, εξαιτίας άγνοιας των γεγονότων. Η εφημερίδα ''Εθνικός Κήρυκας'' (που επωφελήθηκε πολύ, οικονομικά, από το ελληνικό κράτος, με χορηγίες κ.ά. από τα τέλη '70, με την βοήθεια της ''οικογένειας''), προβάλει και καλύπτει τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Βοστώνης, γιά χρόνια.
Η ημιδιαλυμένη Ομοσπονδία των ολίγων εγκάθετων, που θα κάνει παρέλαση -ετεροχρονισμένα- γιά την 25η Μαρτίου, με καταδίκη γιά την απάτη του έρανου, ευτελίζοντας ακόμα και την εθνική μας επέτειο, έστειλε προσκλήσεις στον πρόεδρο Δημοκρατίας, στον Κυρ. Μητσοτάκη, υπουργούς, βουλευτές, πρέσβη στις ΗΠΑ κ.ά. 'Ολοι αρνήθηκαν. Μόνο ο ανώριμος, άσχετος με Ομογένεια και αφελής περιφερειάρχης ''δέχτηκε'' να είναι ''τελετάρχης'' (επειδή τις ημέρες της παρέλασης θα είναι στην Βοστώνη γιά άλλο θέμα), παρασυρόμενος από επιτήδειους, προκαλώντας την Ομογένεια, που τώρα τον ''στολίζει'' και μάλιστα πολύ άσχημα.
Η Ομοσπονδία ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ Βοστώνης, που δεν νομιμοποιείται -ειδικά ηθικά- να κάνει και παρέλαση, ούτε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια διαθέτει, γιά να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια της Μυρτώ, την Ομογένεια, τους δωρητές στον έρανο.

καλάμι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html