Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Φιλόλογος κατά ΕθνικώνΦιλόλογος Γυμνασίου ζητά από τους μαθητές κατά την διάρκεια του μαθήματος να σβήσουν την λέξη "ΕΘΝΙΚΟΣ" και να την
αντικαταστήσουν  με τον προσβλητικό χαρακτηρισμό, "ειδωλολάτρης". 

Ο Επαγγελματικός Κώδικας δεοντολογίας του Εκπαιδευτικού ή αλλιώς 
Ο Σωκρατικός Όρκος του Εκπαιδευτικού μεταξύ άλλων γράφει:
Να ενεργοποιήσω τις καταβολές του,
Να φροντίσω με τις δυνάμεις μου, ώστε η ερχόμενη γενιά να βρει έναν κόσμο, στον οποίο αξίζει να ζει και στον οποίο τα κληρονομημένα βάρη και δυσκολίες δεν καταπνίγουν τις ιδέες και τις δυνατότητές της.
Δεν θα επεκταθώ περισσότερο. 

Πρέπει όμως να ξαναγράψω το αυτονόητο :
Η Σύλληψη, Ανάδειξη, και η Καλλιέργεια υψηλών εννοιών μπορούν να γίνου μόνο από ανθρώπους με υψηλό πολιτισμό και διανόηση  και όχι από δογματικούς - θρησκόληπτους στρατιώτες.

Τέλος επειδή η Ομάδα Εθνικών Λακωνίας δεν έχει σκοπό την τιμωρία, δεν θα δώσουμε το όνομα αυτής. Αν ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον το θέμα θα πάρει την νόμιμη οδό.

Οι Έλληνες είναι ιδεολάτρες, 

Ειδωλολάτρες είναι αυτοί που προσκυνούν λείψανα και πτώματα προσεγγίζοντας το θείο με πρακτικές  που δεν προβάλουν την λογική και το σεβασμό του ίδιου του ανθρώπου  αλλά τη τυφλή πίστη και τον φόβο Θεού και θανάτου.


Για την Ομάδα Εθνικών Λακωνίας 
Χιώτης Ν. Κυριάκος
Αk: Να μας πείτε και σε πιο χοιροστάσιο  συνέβη το συμβάν για να ξέρει ο κόσμος, που διδάσκει ο χοίρος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html