Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ !ΡΟΔΟΣ: ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΎΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΊΑ ΥΠΕΡ Π,ΣΩΡΡΑ





Ρόδος 16/12/2017
Είναι γνωστό ότι ο απατεώνας  Σώρρας βρήκε πολλούς υποστηρικτές και υποστηρίκτριες  στο νησί μας.
Βρήκε δηλαδή συμπολίτες μας με οικονομικά προβλήματα οι οποίοι πίστεψαν τις υποσχέσεις αυτής της
προφανέστατης  εγκληματικής σέχτας, που μέχρι σήμερα υφίσταται, και  παρότι ο αρχηγός της είναι καταζητούμενος φυγάς, παραμένουν στο απυρόβλητο.
Τώρα οι πολίτες με τα οικονομικά προβλήματα που πίστεψαν οτι με καταπετάσματα και όμόλογα ebay οτι  θα έχουν ελπίδα να ξεχρεώσουν, μπήκαν μάλλον στο στόχαστρο της κυβέρνησης, αφού κατάσχουν και πλειστηριάζουν τις περιουσίες τους επιλεκτικά.

Συγκεκριμένα, οπως ενημερωθήκαμε απο συμπολίτες μας, των οποίων κατάσχεσαν ήδη "ακατάσχετους λογαριασμούς"  και έχουν μαυριστεί στις εφορίες, ενημερώθηκαν οτι οι περιουσίες τους,  βγαίνουν με τυπικές διαδικασίες πρώτες στο 'ηλεκτρονικό σφυρί'.

Παράλληλα οι υποστηρικτές φιλιππινέζες αγρίεψαν ,και ακόμα υποστηρίζουν τα ανυποστήρικτα ,σαν παραθρησκευτική οργάνωση όπως  τους Ιεχωβάδες ψάχνουν έρμαια βασανισμένους,,πόρτα πόρτα , πουλώντας τα ίδια παραμύθια με πριν, όπως με την Απολλώνια τεχνολογία που πούλησαν στην ΝΑΣΑ ,μετά τα 3 τρις Αμερικανικά  ομόλογα, έπειτα το παγκόσμιο καταπέτασμα, κτλ, ψαρεύοντας τους οπαδούς, με δόλωμα τους κακούς εβραίους προδότες πολιτικούς .

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω οδηγούμαστε στο συμπέρασμα οτι οι συμπολίτες μας που διώκονται είναι οι εξαπατημένοι και όχι οι απατεώνες της END η ΕΣΥ, και δεν πρέπει να τιμωρηθούν απ΄το κράτος ενορχηστρομένα, αλλά το κράτος και τα διοικητικά όργανα του πρέπει να τιμωρηθούν πρώτα, που άφησαν τους απατεώνες να εξαπατούν ανενόχλητοι,  και μετά τους ημίτρελους ακόλουθους Σώρρα. 

Εδώ ένα άρθρο Ιωάννη  Λαμπρόπουλου   που κατατοπίζει,,,,

2 σχόλια:

  1. ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΗΛΕΗ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ .... ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ (?) ΟΤΙ ΣΤΙΣ 15/11/2017 ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΟΤΩΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΑ 600ΔΙΣ!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΝΚΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ???? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ???? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ??? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!!!! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ???? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ??? Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 'Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ???? ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ???? Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΦΟΡΑ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ????? ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΚΔΙΚΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ????? ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥ ΕΛΕΥΣΗ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ!!!!! ΕΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!! ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ.... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΜΓΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html