Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΟΚ!! ΡΩΣΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ! ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!





Ως γνωστό στις μέρες, σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχει αναγέννηση στις πατρογονικές Εθνικές θρησκείες,στη Ρωσία η παλιά σλαβική θρησκευτική παράδοση δεν εξαλείφθηκε,όπως κάποιοι θα
ήθελαν .

Χιλιάδες Ρώσοι οπαδοί των σλαβικών εθίμων  και παραδόσεων ανα την Ρωσία  τηρούν με ευλάβεια τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και παραδόσεις ετησίως .
Συχνά χτίζουν αντίγραφα παλαιών παγανιστικών μνημείων (Kumir)  από πέτρα η ξύλο,   στη συνέχεια  συγκεντρώνονται όλοι μαζί για τα τελετουργικά, ακολουθεί διασκέδαση σε αρχέγονους   ρυθμούς .



Προσπαθούν έτσι να επαναφέρουν την αληθινή θρησκεία του ρωσικού Πανθέου  που καταστράφηκε από την  Ρωσική εκκλησία πριν 1000 χρόνια.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι χριστιανικές αρχές καταφέρονται  πολύ βίαια στον τοπικό πληθυσμό με "ειδωλολατρικές" αντιλήψεις!!Και καταστρέφουν με μανία τα ιερά σύμβολα των Ρώσων οπαδών της πατρώας παράδοσης !!

Διαβάζουμε επίσης πως το εκχριστιανισμένο υποκοσμικό κράτος στην Ρωσία  εμπλέκεται σε σωρεία  δολοφονιών κατά  "ειδωλολατρών" Rodnovers  κατα το παρελθόν, καίγοντας ταυτόχρονα τα είδωλά τους, μετέτρεψαν τους Θεούς  σε χριστιανούς αγίους, καθυποτάσσοντας τους, στον χριστιανικό Θεό.

 Ωστόσο,απο τότε ως τώρα δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα, καθώς υπάρχουν ακόμη, φανατικοί Ιουδαιοχριστιανοί που και σήμερα στη Ρωσία (όπως και σε άλλες σλαβικές χώρες),  δεν τους αρέσει η  "ειδωλολατρική" παράδοση,και η διαφορετικότητα, με αποτέλεσμα   όταν βλέπουν αυτά τα "είδωλα"  κάπου ξυπνά η καταστροφική τους διάθεση.

 Στις  φωτογραφίες που βλέπετε ποιο πάνω στην ιστοσελίδα εδω  .θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές, κατασκευές προς τιμήν  σλαβικών θεοτήτων που καταστράφηκαν απ΄την μανία των Ρωσόφωνων ιουδαιοχριστιανών

EnglishRussian.Com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html