Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Το ''γλέντι'' με χρήματα του ΕΟΤ, συνεχίζεται στην Νέα Υόρκη


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ υπουργείου Τουρισμού και ΕΟΤ γιά τις ''επιλογές'' τους
Ο κ. Jim Tsokanos του ''ΝU NEXUS PARTNERS'' (αναγράφεται στην ''λίστα'') τις 50.000 δολ., ΓΙΑΤΙ τις πήρε;
Διαβάστε και γιά το ''ποιόν'' του Mr. Tsokanos: Sex Discrimination Case Targeting PR Chief Jim Tsokanos
Διαβάστε και το κατηγορητήριο γιά
''διάκριση'' 6 γυναικών
Κουντουρά (υπουργίνα Τουρισμού) και Τσέγα (Γ.Γ. ΕΟΤ), η χορηγία των 50.000 δολ. δόθηκε γιά ποιές ''υπηρεσίες'' του;;; Να προβάλει ''τουριστικά'' την Ελλάδα;;; Είναι ΜΜΕ, διαφημιστική εταιρία;;; Mε εισήγηση της διευθύντριας ΕΟΤ Ν.Υόρκης;

Μπορεί στις περίπου 800.000 τουρίστες τον χρόνο, που επισκέπτονται την Ελλάδα από ΗΠΑ, να είναι οι μισοί -το ελάχιστο- 'Ελληνες Ομογενείς που πηγαίνουν στην πατρίδα με αμερικάνικο διαβατήριο (άρα καταγράφονται ως ''Αμερικανοί''), μπορεί η ''φευγάτη'' και γραφική τουρίστρια υπουργίνα Τουρισμού Ελ. Κουντουρά, να μιλάει γιά... ''θριάμβους'' και ''προσέλκυση εκατομμυρίων τουριστών από ΗΠΑ'', μπορεί το χρήμα γιά την τουριστική προβολή της Ελλάδας στις ΗΠΑ να ρέει άφθονο χωρίς πρακτικά αποτελέσματα, αλλά, όπως αποδεικνύεται, ποσοστό του χρήματος δίνεται ως ''χορηγίες'' σε μικρο-μέτρια ελληνόφωνα ΜΜΕ Αστόριας Νέας Υόρκης, τα οποία, υποτίθεται, προβάλουν την Ελλάδα τουριστικά, στους... 'Ελληνες Νέας Υόρκης και περιχώρων!!! Σε μετάφραση, δίνεται γιά να προβάλουν αυτά, τις αποτυχημένες και διαπλεκόμενες, Κουντουρά και Καματερού (διευθύντρια γραφείου ΕΟΤ, Νέα Υόρκη). Μάλιστα, στις χορηγίες σε ελληνόφωνα ΜΜΕ, κατά σύμπτωση όλα στην Αστόρια Νέας Υόρκης, έχει προστεθεί και ο...''λομπίστας'' Λαρυγγάκης του γραφικού ''Αmerican Ηellenic Ιnstitute'' (AHI)...!!!
Oι χορηγίες, όπως αναφέρεται και στις αποφάσεις, δόθηκαν ''με εισήγηση της διευθύντριας του γραφείου ΕΟΤ Νέας Υόρκης''.

 ΕΟΤ, σπατάλες-διαπλοκή αμερικήΑυτά τα φαιδρά ακόμα συμβαίνουν, σαν να μην άλλαξε τίποτα στην Ελλάδα. Λες και η Ελλάδα ''έσκισε'' τα μνημόνια και πορεύεται με οικονομική ανάπτυξη, τεράστια.
Μιά ματιά στην ''Διαύγεια'' και στις αποφάσεις γιά χρήμα από τον ''Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού'' (ΕΟΤ), μας δείχνει ότι το Γραφείο ΕΟΤ στην Νέα Υόρκη, έχει στήσει ''γλέντι'' με ''ημέτερους'', ενώ οι μετακινήσεις της διευθύντριας ανά τις ΗΠΑ και αλλού, χρεώνονται πολύ ακριβά και ''πρώτη θέση'' στις αεροπορικές εταιρίες (π.χ. αεροπορικό εισιτήριο Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη, 1.000 δολ.).
Εντυπωσιακές είναι και οι ''αναθέσεις έργων'' που κάνει η κυρία: Κατά ''σύμπτωση'', δικηγορική εταιρία φίλων, συντήρηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε φίλους και άλλα αξιοπερίεργα.
Μπορεί ο ΕΟΤ (Νέα Υόρκη) να προβάλεται ως ''Αμερικής'', αλλά στην πράξη κινείται και λειτουργεί, διαπλεκόμενος, στην Αστόρια και περίχωρα, ''βολεύοντας'' τους ''ημέτερους'' της καλοπέρασης της κ. Γρηγορίας (Γκρέτας) Καματερού.
(Θα υπάρξει και συνέχεια, με αποδεικτικά στοιχεία, γιατί η ''διαπλεκόμενη αλητεία'' ΕΟΤ στις ΗΠΑ, παρατράβηξε).
Απαραίτητη διευκρίνηση: Γιά να προλάβουμε κακοήθεις-κομπλεξικούς, επαναλαμβάνουμε ότι, το ''ΚΑΛΑΜΙ'' και ο εκδότης του, ουδέποτε ζήτησαν (και φυσικά, ουδέποτε έλαβαν) χορηγία, έστω ένα δολάριο, από οποιοδήποτε υπουργείο ή κρατικό Οργανισμό Ελλάδας... ''Βλακωδώς'' πιστεύουν ακόμα, ότι, η προβολή της Ελλάδας μας, στις ΗΠΑ, ''επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων''.ΚΑΛΑΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html