Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Το.. κύρος μιας λίστας περίεργων θανάτων δεκάδων επιστημόνων της NASA



Alberto Behar
Θα αναδημοσιεύσω ένα παλιότερο άρθρο, Δεκεμβρίου του 2014, που είχα ανεβάσει στο no Gravity Zone για αυτή την, πολύ ύποπτη, φαρσοκωμωδία ή παρατραβηγμένη τραγωδία που έχει το ειδικό βάρος του τίτλου "ΝASA", με όλα όσα συνεπάγεται αυτός για το διαστημικό πρόγραμμα της υποτιθέμενης "υπέρβασης" του
ανθρώπου προς τα άστρα - " Είμαστε φυλακισμένοι μέσα στο ηλιακό μας σύστημα "(;) - και τις υποτιθέμενες φιλόδοξες κι ελπιδοφόρες έρευνες πάνω σε τεχνογνωσία αιχμής. Αφορμή γι'αυτή την αναδημοσίευση είναι ένα ανησυχητικό άρθρο του 2015 που βρήκα κι αναφέρεται στον τραγικό θάνατο του σπουδαίου επιστήμονα Alberto Behar της NeverAStraightAnswer ή "NASA", τον Ιανουάριο του 2015, σε ανεξήγητη τηρουμένων των παραμέτρων πτώση αεροπλάνου. Ο Behar, δάσκαλος πτήσεων σε αεροπλάνα κι ελικόπτερα εκτός των άλλων ιδιοτήτων του, είχε βοηθήσει να αποδειχτεί ότι υπήρχε κάποτε νερό στον Άρη, -εμείς έχουμε λόγους να αμφιβάλλουμε πολύ για τα επίσημα στοιχεία περί ατμοσφαιρικών συνθηκών του Άρη και χλωρίδας του, ας μην μιλήσουμε ακόμη για πανίδα: "Άρης ο Απαγορευμένος Πλανήτης" και Τι παίζεται με τον πλανήτη Άρη και πόσο βαθιά είναι η κοροϊδία (και "ρεαλιστικοποίηση") σε βάρος των ανθρώπων;-. Ο Behar είχε εργαστεί σε δύο αποστολές στον Άρη. Ήταν επίσης ένας ειδικός της ρομποτικής που διερεύνησε τη λειτουργία των ρομπότ σε σκληρά περιβάλλοντα, όπως στο νερό ή στα ηφαίστεια. 


 Το ανησυχητικό στην ιστορία αυτή είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια -από την εποχή που γράφτηκε το άρθρο: 74 NASA Scientists Killed In The Last Two Years. What’s Going On? - 74 επιστήμονες της NASA έχασαν τη ζωή τους, λόγω μιας "επιδημίας ατυχημάτων" ή, έστω, λόγω πολύ περίεργων και μυστηριωδών συνθηκών! Ο Behar ήταν ένας από αυτή τη μαύρη λίστα -επισκεφτείτε τον παραπάνω σύνδεσμο- κορυφαίων ειδικών σε ιατρικά θέματα ή στον τομέα της Μηχανικής, που δούλευαν ή είχαν συνεργαστεί με την παγκόσμιου κύρους NASA. Αν αυτή η "μαύρη σειρά γεγονότων" αποτελεί απλά ..μια σειρά μακάβριων "συμπτώσεων" , για τους φανατικούς του άκαμπτου σκεπτικισμού, τότε η εργασία σε αυτήν ένα πολύ μεγάλο ρίσκο για την καλή υγεία των εργαζομένων της!


Melissa Ketunuti
 Στη "λίστα θανάτου" συνεργατών κι επιστημόνων στη δούλεψη της NASA συμπεριλαμβάνεται και η 35χρονη Melissa Ketunuti, παδίατρος που εξειδικευόταν σε προωθημένες έρευνες στον καρκίνο -αναπόφευκτη εδώ θαρρώ η σύνδεση με το"Ο σιδηρούς κανόνας του καρκίνου" (και η επιβαλλόμενη "ομερτά" από αυτούς που δεν επιθυμούν την εξάλειψή του!) - βίντεο- και είχε εργαστεί με υποτροφία στη Μποτσουάνα της Αφρικής σε έρευνες για τη μάστιγα του AIDS. Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο κάτω από πολύ ύποπτες συνθήκες.
 Τι ήξεραν, τι είχαν ανακαλύψει, τι ήταν έτοιμοι να αποκαλύψουν, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που τους πρόλαβε το θανατικό;
 Όσο για το κύρος και την αξιοπιστία της NASA; Αυτό ήδη για εμάς έχει πληγεί σοβαρά μετά από αυτά τα αλλόκοτα και εξωφρενικά, που αναδημοσιεύονται παρακάτω..

Ο Ένοικος...

Δεν μας τα λέει καθόλου καλά η "μαντάμ NASA" για τη Σελήνη!

"Tο παράδοξο είναι απλά μια σύγκρουση της πραγματικότητας και της άποψής μας για το πώς οφείλει να είναι η πραγματικότητα"
 Ρίτσαρντ Φάυνμαν, νομπελίστας φυσικός για τη δουλειά του στην Κβαντομηχανική



Αν και ο πρόεδρος με το ξεχωριστό IQ Μπους ο νεώτερος δήλωνε το 2005 για εγκατάσταση μόνιμης βάσης των ΗΠΑ στη Σελήνη, ωστόσο το φιλόδοξο αυτό "πρότζεκτ" εγκαταλείφθηκε με επίσημες δηλώσεις της ίδιας της NASA, λόγω..τεχνικών δυσκολιών!! Οι άνθρωποί της, ούτε λίγο ούτε πολύ, παραδέχονται καθαρά πως δεν διαθέτει τη σήμερον ημέρα την τεχνολογία να στείλει επανδρωμένες αποστολές στο φεγγάρι! Κι ένας άνθρωπος με στοιχειώδη ευφυία, από αυτούς που απορρίπτουν ας πούμε ασυζητητί τις γελοίες και διάτρητες επίσημες εξηγήσεις για την 9/11 -πχ  πώς γίνεται να πέσει ένα ολόκληρο Μπόινγκ στο Πεντάγωνο και στη συνέχεια να εξαϋλωθεί, να μην βρεθούν συντρίμια, ούτε το παραμικρό ίχνος από αυτό και πώς, μα τις ηγεμονικές ψυχοπαθητικές ονειρώξεις του "θείου Σαμ", γίνεται μέσα από μια τέτοια ασύλληπτη κόλαση φωτιάς να διασώθηκε το διαβατήριο ενός από τους τρομοκράτες, που ω! τι βολικό! κι αποκάλυπτε την ταυτότητα των δραστών;!!!- αναρωτιέται λοιπόν εύλογα: Πώς υπήρχε πριν 45 χρόνια αυτή η τεχνολογία που δημιούργησε το πρόγραμμα και τις αποστολές "Απόλλων" κι έκαναν -δεκαετία του 1970- τον πρώην ναζί επιστήμονα του Χίτλερ και τότε διευθυντή της NASA Βέρνερ Φον Μπράουν να μιλάει για επανδρωμένες αποστολές στον Άρη μέσα στη δεκαετία πιθανώς του'80; Γιατί ολόκληρη ΝΑSΑ και ΗΠΑ δεν μπορούν να προσεδαφίσουν άνθρωπο στο φεγγάρι πια, όπως είχαν κάνει μισό αιώνα πριν; Δηλαδή τότε η διαστημική και όχι μόνο τεχνολογία ήταν..ανώτερη από τη σημερινή; 


Apollo 14 Command Module, allegedly returned from the Moon, now housed at the Kennedy Space Center, Florida (Phil Kouts) 

 Από επίσημες ακροάσεις τον Ιούνιο του 2014, με τους υπεύθυνους διαστημικών προγραμμάτων της NASA στο Κογκρέσο, όπως τις μελέτησε απομαγνητοφωνημένες και παρακολούθησε τα βίντεο κι ανέλυσε ο Νεοζηλανδός φυσικός- και διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης σε εταιρίες τεχνολογίας αιχμής- Phil Kouts, που προέβη και στις σχετικές αποκαλύψεις:
Υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι της NASA δηλώνουν ότι δε διαθέτουν πλέον την απαραίτητη τεχνολογία πυρίμαχης επικάλυψης των σκαφών επανεισόδου στην ατμόσφαιρα, κάτι που διαφέρει από την ανάλογη των διαστημικών λεωφορείων! Οι τεχνολογίες αυτές που δεν εμπόδισαν καθόλου τα οχήματα επανεισόδου "Απόλλων" να επιστρέψουν στη γη πριν σαράντα περίπου χρόνια! Επίσης στις ακροάσεις αυτές συζητήθηκε και το ζήτημα της προστασίας των αστροναυτών από τις επικίνδυνες  κοσμικές και ηλιακές ακτινοβολίες. Και η NASA δηλώνει άγνοια για τα ποσά και τις εντάσεις των ακτινοβολιών αυτών σε περιοχές έξω από τον πλανήτη μας! Δηλαδή πώς πήγαμε στη σελήνη πριν τόσα χρόνια και τι εμπειρίες, χρήσιμα δεδομένα και τεχνογνωσία αποκτήθηκαν από αυτές τις "ιστορικές αποστολές"; Ακόμη και το περίφημο ΝRC των ΗΠΑ -Eθνική Επιτροπή Έρευνας- παραδέχτηκε πλήρες σκοτάδι για τις επιδράσεις αυτών των ακτινοβολιών πάνω στην ανθρώπινη βιολογία! 



Οπότε για ποιες επανδρωμένες μελλοντικές αποστολές και εξερεύνηση του διαστήματος μπορούμε να μιλάμε- ή καλύτερα να μας παραμυθιάζουν όπως συνηθίζουν σε πληθώρα επίγειων θεμάτων τα αρμόδια χείλη;
 Και πάλι η αποκηρυγμένη στον παράλογο κόσμο μας λογική αναρωτιέται εύλογα: Πώς, μα τα αυτοκρατορικά αστέρια και τις εξουσιαστικές κορώνες του θείου Σαμ, τα πληρώματα των αποστολών "Απόλλων" βγήκαν και παρέμειναν στην επιφάνεια του δορυφόρου μας μέχρι και 20 ώρες; Με τη συνεχή επίδραση της ηλιακής και κοσμικής ακτινοβολίας να τους "βομβαρδίζει" και χωρίς μετά να ακουστούν ποτέ σχετικά προβλήματα υγείας για κάποιον από εκείνους τους αστροναύτες;

Ακούστηκαν και άλλα "κουφά" στις επιτροπές εκείνων των ακροάσεων από τα "έμπειρα χείλη" των διευθυντάδων της NASA, όπως
περί ακατανίκητων δυσχερειών στην εκτόξευση διαστημικής ακάτου από την επιφάνεια της Σελήνης, λόγω "πηγαδιών βαρύτητας"
δυσκόλως εντοπίσιμων -όπως και στον πλανήτη Άρη που "γλυκοκοιτάζουν" οι υπεύθυνοι της "κατάκτησης του Διαστήματος"- αν κι όπως οι λογικοί άνθρωποι γνωρίζουν η βαρύτητα στο φεγγάρι αντιστοιχεί στο 16,6% της γης. Κάτι που καθιστά ευκολότερη την αποσελήνωση, όπως υποτίθεται ότι απέδειξαν και οι επιτυχημένες επανδρωμένες αποστολές του "προγράμματος Απόλλων", από το 1969 ως το 1972. Θίχτηκε και το θέμα της μη ασφάλειας των πυραυλικών συστημάτων -σκάφη και κινητήρες- που ωστόσο πιο παλιά δεν εμπόδισαν το διαστημικό πρόγραμμα Απόλλων..

Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές άρθρωσαν οι υπεύθυνοι διευθυντές διαστημικών προγραμμάτων της ΝΑSA. Εκείνης που -όπως οι ίδιοι οι άνθρωποί της δήλωσαν- κατάφερε να.."χάσει" οριστικά όλα τα βίντεο από τα συστήματα τηλεμετρίας και τις συνομιλίες σε μαγνητικές ταινίες, που αποτελούσαν ιστορική κληρονομιά όλης της ανθρωπότητας που "έκανε εκείνο το τεράστιο βήμα" στις 20 Ιουλίου του'69...Και ως φυσική συνέχεια ο πρόεδρος Ομπάμα τερμάτισε όλα τα σχέδια του 21ου αιώνα περί διαστημικής υπέρβασης.

Κι έτσι δικαιώνονται -ή όχι;- οι "γραφικοί" συνωμοσιολόγοι -ανάμεσά τους νιώθω να παρεισφρύει και η αφεντιά μου- που λίγο ή πολύ θίγουν τα εξής "ευφάνταστα":

} Δεν έγινε ποτέ η προσελήνωση των πληρωμάτων των αποστολών "Απόλλων" και όλα ήταν ένα στημένο χολυγουντιανού τύπου σώου εξομοίωσης σε ανάλογα διαμορφωμένα στούντιο. Άρα και τα πετρώματα που υποτίθεται ότι έφεραν μαζί τους οι αστροναύτες είχαν συλλεχθεί από μη επανδρωμένα σκάφη(;), να προσθέσω εγώ. Κι έτσι οι ΗΠΑ απόδειξαν ότι κέρδισαν τη διαστημική κούρσα σε σχέση με την τότε ΕΣΣΔ.

} Οι αποστολές έγιναν, ακόμη και με τεχνολογία που δεν διαθέτουμε σήμερα! Πώς είναι δυνατόν αυτό; Α χα! "Συμφωνίες μυστικές" με εξωγήινους "παράγοντες";
Πάντως είναι απίστευτο το τι είδους δηλώσεις πάνω στο τεράστιας σημασίας αυτό θέμα έχουν γίνει, εδώ και χρόνια και ως τις μέρες μας, από πολύ επίσημα και με μεγάλο κύρος χείλη, κάτι που πολύς κόσμος αγνοεί και γι'αυτό θα επανέλθουμε στο ζήτημα με σχετική ανάρτηση που ταράζει πολλές σκεπτικιστικές παγιώσεις" 
-η ανάρτηση αυτή ήρθε με τίτλο: H "απομυθοποίηση του Αη Βασίλη": Νομίζετε ότι τα έχετε ακούσει όλα γύρω από το πολύ μεγάλο, και σκόπιμα υποβαθμισμένο από ΜΜΕ και "ειδικούς", θέμα των A.T.I.A. ; -
Και γιατί τότε ναι και τώρα όχι; Τι αλλάζει;  Ή τι νέες συμφωνίες ή απαγορεύσεις έχουν δρομολογηθεί; Και ο άνθρωπος είναι καταδικασμένος να μείνει καρφωμένος στη γη και ποτέ να μην επεκτείνει τα όριά του, σε ένα είδος διαστημικής καραντίνας επιβεβλημένης από "εξωτερικές δυνάμεις"; Όχι μόνο τα τεχνολογικά του όρια αλλά -κυρίως- τα διανοητικά! 

Πάντως οι τελευταίοι που φταίνε για την ύπαρξη των ακριβώς παραπάνω σεναρίων είναι οι συνωμοσιολόγοι..


Ο Ένοικος...

Για την παραπάνω ανάρτηση αντλήσαμε υλικό από σχετικό άρθρο του περιοδικού Hellenic Nexus Οκτωβρίου 2014, καθώς κι από το άρθρο Is There Any Hope for a Moon Base?  by Phil Kouts PhD 

http://antidras.blogspot.com/2018/07/nasa.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html