Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΚΕΛΠΟΥΡΙΝΩΝ "ΙΗΣΟΥ" ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!!




Γαβριήλ -Το όνομά του σημαίνει «Η Δύναμη του Θεού». 
Πασίγνωστος και πολυαγαπημένος Αρχάγγελος, όχι μόνο από την Εβραϊκή και Χριστιανική θρησκεία, μα και από την Μουσουλμανική. Ονομάζεται και Άγγελος της Αλήθειας και λέγεται πως θα είναι εκείνος που την Ημέρα της Κρίσης θα καλέσει
τους ζωντανούς και πεθαμένους να αντιμετωπίσουν την τελική κρίση.
 Είναι επίσης αγγελιοφόρος του Θεού και εκείνος που ανακοίνωσε στην Μαρία την Θεϊκή σύλληψη, επίσης ο Κυβερνήτης των γυναικείων θεμάτων και του πλανήτη Σελήνη. 
Είναι επίσης εκείνος που επιλέγει ποιες φωτισμένες ψυχές που βρίσκονται στον Παράδεισο θα ξαναενσαρκωθούν στην γη με κάποια Θεία αποστολή και περνά μαζί τους τους 9 μήνες της κύησής για να τους προετοιμάσει για την αποστολή τους. Υπήρξε εκείνος που έκαψε τα Σόδομα και Γόμορα.  
  Περί το έτος 610 ανακοίνωσε ο Μωάμεθ στον περίγυρό του ότι είχε μία οπτασία του Αρχάγγελου Γαβριήλ, ο οποίος του ανακοίνωσε πως είναι ο αληθινός προφήτης του Λόγου του Θεού. 
Οι αποκαλυπτικές εμπειρίες του Μωάμεθ καταγράφηκαν από συγγενικά του άτομα στο Κοράνι. 
Αρχικά πίστεψαν πολύ λίγοι στη διδασκαλία του Μωάμεθ, κυρίως οι συγγενείς του, μέχρι που το έτος 622 αναγκάστηκε να υποκύψει στις αντιδράσεις των κατεστημένων κύκλων της Μέκα και να αποδράσει στη Μεδίνα. 
Αυτή η φυγή ονομάστηκε Εγίρα (χίτζρα) και καθιερώθηκε αργότερα ως η αρχή της μουσουλμανικής χρονολογίας. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ   «Η Αγία Γη», ειπεν ο Μακαριώτατος,  «θά ητο ελλιπής εις πολλά ανευ του Πατριαρχείου.
 Η Ιερουσαλήμ ως Αγία Πόλις αναπνέει μέ τρείς πνεύμονας, του Ιουδαϊσμου, του Χριστιανισμού καί του Ισλάμ.(ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!) Τό Πατριαρχείον εκπέμπει μήνυμα ειρήνης, συμφιλιώσεως, αγάπης καί συνδιαλλαγής. Εχει πνευματικήν, πολιτιστικήν καί φυσικην κληρονομίαν εις τούς Αγίους Τόπους. εκπροσωπεί εις τήν Αγίαν Γην  ολους τούς Χριστιανούς.   Εν συνεχεία ο Υπουργός Άμύνης μετά τής συνοδείας του επεσκέφθησαν διά προσκύνησιν τόν Ναόν της Αναστάσεως.!!!ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html