Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Η διαρκής σύρραξη των μυθολογιών (Μέρος Α΄)



21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 9019

Ρωτάω πότε θα ’ρθουν οι μέρες οι καλές
Να κόβονται κεφάλια, άντερα και ψωλές.  
Κρονιοφάρες, γύφτοι, μασόνοι σε κουτιά
Μπισκότα από κρέας για σκύλους και γατιά.

(Από την συλλογή «Οι Καλές Οι Μέρες»)

«Ατενίζοντας από ψηλά την γεμάτη σκακιέρα, ο θεός της Δύσης έφτυσε προς την μεριά του θεού του Βορρά. Αυτός ανασήκωσε αδιάφορα τους ώμους του και κοίταξε με καχυποψία προς την μεριά του θεού της Ανατολής. Ξαφνικά εκείνος με ανεξιχνίαστο ύφος ζύγισε την περίεργη σφαίρα που κράταγε στη χούφτα του και την τίναξε προς τον ομφαλό του πλανήτη. Ενώ το παν καιγόταν, στο βάθος ο θεός του Νότου χαμογελούσε χωρίς να ξέρει τον λόγο...»

(«Η Απόκρυφη Εξιστόρηση του Μέγα Παίκτη». Ψεύτες Θεοί, Α 10-13)






Σε έναν κόσμο του οποίου η ημερομηνία λήξεως είναι πολύ κοντά, οι προφήτες ως αναγκαίο κακό θα αρχίσουν να εμφανίζονται όλο και με μεγαλύτερη συχνότητα. Η πίστα που διανύουμε τελειώνει. Οι κατεστημένες θρησκείες φαίνονται ανίκανες πια να διαχειριστούν την κατάσταση ή να εξασφαλίσουν λύσεις. Η χρεωκοπία τους είναι τέτοια που δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε καν εφήμερη παρηγοριά.



Σκατά και απόσκατα αιώνων τιγκάρισαν τους ιερούς βόθρους και ελλείψει βοθρατζή η μπόχα της ιερής κομπίνας τους είναι πλέον ανυπόφορη.  Έστω και τούτη την ύστατη στιγμή όπως βλέπετε οι τύποι αυτοί παραμένουν αμετανόητοι:  Α) Επιμένουν να κοροϊδεύουν το πόπολο με σωτηριολογικά παραμύθια που έχουν πιάσει αράχνες.  Β) Συνεχίζουν να γεμίζουν τις τσεπάρες τους με κλεμμένο και προδοτικό χρήμα.  Γ) Καυλώνουν να κωλογαμιώνται με ό,τι απόβλητο έχει ξεράσει ο Πενταποτάμιος οχετός.





Αιώνιοι βαλέδες της Εγκληματικής Υπερδομής, τα σοδομισμένα παπαδαριά κάνουν τις πάπιες στην γενοκτονία του ανθρώπου που βρίσκεται σε εξέλιξη.  Με κάθε τρόπο βοηθούν και στηρίζουν τα στίφη των βιορομπότ που εισβάλλουν απρόσκοπτα στα ευρωπαϊκά εδάφη.




Τσακισμένες από την διεθνή χρηματιστηριακή και τραπεζική μαφία, οι κοινωνίες λεηλατούνται από ένοπλες ομάδες πλιατσικολόγων που φέρουν τον χαρακτηρισμό «κόμματα». Ένας κανονικός υπόκοσμος στελεχώνει τα υπουργεία, τις κρατικές υπηρεσίες, τα δικαστήρια, τις ένοπλες δυνάμεις, ακόμα και τα νοσοκομεία.








Μέγας χορηγός και καραγκιοζοπαίχτης αυτού του συρφετού είναι η Εγκληματική Υπερδομή. Αυτό το μίασμα του γαλαξία που δεν έχει άλλο σκοπό και απασχόληση από το να ψάχνει συνεχώς νέους τρόπους να φορολογεί τα όντα. Όχι για να ρουφήξει άχρηστο λογιστικό χρήμα. Από δαύτο έχει ατελείωτο.  Ο στόχος της είναι το τριπάκι. Να βάλει δηλαδή όλο το κοπάδι σε μια διαρκή αναζήτηση, σε ένα ατελείωτο κυνηγητό του τίποτα, με κατάληξη να του φάει τον χρόνο και την ενέργεια.



Ορδές άνεργων κομπάρσων βολοδέρνουν στα κοινωνικά παρασκήνια παρακαλώντας για ένα ρολάκι, για μια δουλίτσα.  Μωροί και οκνηροί δούλοι οι περισσότεροι δεν αξίζουν ούτε το ξεροκόμματο που πετάει κανείς στα αδέσποτα σκυλιά.  Αμέσως μόλις εξασφαλίσει την θέση εργασίας, ο πονηρός δούλος μεταλλάσσεται σε ένα στυγνό και ανώμαλο κάθαρμα, υπάκουο πορνόσκυλο του τοκογλύφου αφέντη. Το χτεσινό ζώο νομίζει ότι έγινε άνθρωπος ενώ έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά στην κλίμακα των ερπόντων εντόμων. Γι αυτό και δεν πρέπει να υπάρξει έλεος. Κρίση και κνούτο ώσπου να γίνει ο ήλιος λευκός νάνος.



Η πλήρης αποβλάκωση των μαζών είναι έργο πρώτιστα της χατζηπουστιάς που αποκαλείται «θρησκεία» και κατόπιν της άλλης πανβρομιάς που λέγεται «σχολείο».  Όσοι τυχεροί γάτοι καταφέρνουν να γλυτώσουν από αυτά τα δύο σφαγεία μυαλών και σωμάτων, καλούνται πλέον ως ενήλικοι να αντιμετωπίσουν την μάστιγα της εποχής που λέγεται «αριστερή ενημέρωση».  Εδώ συναντάμε το ζενίθ της τοξικότητας: Φασιστοειδή κουλτουρομιάσματα με γένεια, ολότελα αγάμητες ψυχολούγκρες, τερατάσχημες και κακιασμένες σαβουρολεσβίες, ελεφαντόκωλα ψωλοπαχύδερμα με κόκκινα γυαλιά, γλοιώδεις περιτμημένες χυσοσαρανταποδαρούσες, δηλητηριώδη κουμουνομαμούνια και ένα σωρό άλλα νανοειδή παρασιτικά εξαμβλώματα που σχεδίασε και κατασκεύασε ο σοδομισμένος Γιαχβέ και οι καφροδιάολοι που τον υπηρετούν.




Τελευταίο παράδειγμα εγκληματικού κιτρινισμού είναι το κακάο από το Καμερούν και το Κονγκό.  Πέρσι είχα διαβάσει την είδηση ότι «η τιμή της σοκολάτας θα αυξηθεί γιατί στο Καμερούν -που είναι η πρώτη (sicχώρα παραγωγής κακάο- και στο Κογκό γίνεται εμφύλιος πόλεμος». Από μικρό παιδί θυμάμαι να είναι το Κονγκό η πουτάνα της Αφρικής. Μια ζωή εμφύλιο είχαν αλλά το κακάο δεν τους πείραζε. Τώρα μάλλον το κακάο τους επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις και παίρνουν εκδίκηση.


Πριν περάσει ένας μήνας από τα συνταρακτικά νέα περί εμφυλίου στην Αφρική, ακολούθησαν νέα βαρύγδουπα άρθρα ότι «η ξηρασία που οφείλεται στην κλιματική αλλαγή έχει καταστρέψει τις καλλιέργειες γι αυτό η τιμή της σοκολάτας θα αυξηθεί» (sic). Εννοείται ότι μόλις διάβασα την φράση «κλιματική αλλαξοψωλή», μου άναψαν τα λαμπάκια. Θυμήθηκα ότι οι Σουμέριοι είχαν καταγράψει εδώ και 5.000 χρόνια σε ένα πήλινο πλακίδιο τα προβλήματα της ξηρασίας.


Λίγες μέρες πιο μετά διαβάζω ότι «Κίνα και Ινδία αλλάζουν διατροφικές συνήθειες και τρώνε πλέον πολλές σοκολάτες, οπότε υπάρχει αυξημένη ζήτηση στην διεθνή αγορά η οποία συνεπάγεται αύξηση της τιμής» (sic).  Οι σαύρες του Πεκίνου και γυφτολίγδες ινδογκέι του Μπόλιγουντ μας σούφρωσαν την κακαόμαζα. Τώρα θα μπακανιάζουμε fried rice με μαύρη σοκολάτα και τρούφα με γεύση πατσουλί.




Κατόπιν ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα: Ανακοινώθηκε ότι «το καρτέλ των αγροτών της Αφρικής απειλεί με διακοπή της παραγωγής η οποία θα σημάνει την έλλειψη κακάο στις αγορές και την αύξηση της τιμής της σοκολάτας» (sic).  Εκεί στράβωσα ολότελα. Γύρισε το μυαλό μου ανάποδα. Σκέφτηκα ότι όλοι όσοι βλέπουν ειδήσεις και όσοι διαβάζουν εφημερίδες, περιοδικά και ιστότοπους είναι απολύτως και ανεπανόρθωτα ηλίθιοι. 



Το μόνο πραγματικό γεγονός στην όλη υπόθεση είναι πως μέσα σε1,5 χρόνο από τις πρώτες πούστικες δημοσιεύσεις, η λιανική τιμή της σοκολάτας στα ράφια των σούπερ μάρκετ αυξήθηκε 30 % ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Ένα πολύ δημοφιλές διατροφικό προϊόν φορτώθηκε με χαράτσι για να ευνοηθούν πέντε (5) μαφιόζικες πολυεθνικές. 



Οι σαυρόσχημοι απόγονοι των αποικιοκρατών έχουν καταγαμήσει όχι μόνο την Αφρική αλλά και τον υπόλοιπο πλανήτη.  Μας φορομπήχνουν και μας πηδάνε από παντού κι ούτε ένα ζώο δεν έχει πονηρευτεί να κάνει την πιο απλή ερωτήση: «Πόσο κακάο περιέχει μια σοκολάτα γάλακτος;» 


Η απάντηση είναι: ούτε 10 % κακάο (αφήστε που σε πολλές περιπτώσεις η περιεκτικότητα σε κακάο είναι 0 % αφού χρησιμοποιούνται υποκατάστατα).


Με τι είδους μαθηματικά, η αύξηση της τιμής ενός συστατικού που αποτελεί το 10 % του προϊόντος οδηγεί σε αύξηση της τελικής τιμής 30 %;

Σε τι επηρεάζει η αύξηση το εργασιακό κόστος, τα μεταφορικά, τα αποθηκευτικά και την διαφημιστική δαπάνη;

Πού ακριβώς εντοπίζεται η πρωτογενής «αύξηση» όταν οι δούλοι παραγωγοί αποδεδειγμένα δεν βγάζουν ούτε το φαΐ τους;



Απλές ερωτήσεις που δεν εξηγούνται ούτε με τον πόλεμο, ούτε με την κλιματική αλλαγή, ούτε με ισολογισμούς, ούτε με την κωλοτρυπίδα του Ινδοκινέζου.


Παρεμπιπτόντως και για να ξέρουμε τι λέμε, το Καμερούν είναι πέμπτο (5ο) στη λίστα των δέκα κορυφαίων παραγωγών ενώ το Κονγκό δεν αναφέρεται καν.



Δυστυχώς αυτό που γίνεται με την σοκολάτα δεν είναι μια τυχαία και μεμονωμένη κομπίνα. Χιλιάδες κομπίνες έχουν στηθεί γύρω μας και μας ρουφάνε συστηματικά το εισόδημα κάνοντάς μας να τρέχουμε σαν βλαμμένα χαμστεράκια στον τροχό. Ρίχτε μια ματιά στο λογαριασμό του ρεύματος να δείτε πόσους πούστηδες ταΐζετε οι οποίοι δεν έχουν καμιά σχέση με την ενεργειακή σας κατανάλωση.



Όταν βγάζετε αεροπορικό εισιτήριο, έχετε κοιτάξει ποτέ την ανάλυση της τιμής του; Σας πληροφορώ ότι σε ένα εισιτήριο 500 ευρώ, η αεροπορική εταιρεία εισπράττει τα 240-260 ευρώ. Τα υπόλοιπα είναι ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ.




Σκεφτείτε: η αεροπορική εταιρεία αγοράζει και συντηρεί αεροπλάνα εκατομμυρίων, μισθοδοτεί και εκπαιδεύει πληρώματα και προσωπικό εδάφους, φροντίζει τις αποσκευές σας, πληρώνει φόρους αεροδιαδρόμων και θυρίδων, πληρώνει ποσοστά σε ταξιδιωτικούς πράκτορες, είναι ποινικά και αστικά υπεύθυνη για τον θάνατο ή τον τραυματισμό επιβατών και υπόκειται σε αγωγές αποζημίωσης για οτιδήποτε. 


Πόσο λογικό είναι η εταιρεία που φροντίζει και είναι υπεύθυνη για όλα τα παραπάνω να λαμβάνει το ίδιο ποσοστό επί της τιμής του εισιτηρίου με ένα κωλο-αεροδρόμιο που οι μόνοι του υπάλληλοι είναι ένας αχταρμάς από αγενείς σεκιουριτάδες, ένα τσούρμο αγράμματες καθαρίστριες και μερικοί κακοπληρωμένοι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας;  Το ίδιο μπουρδέλο που χρεώνει τους καφέδες και τα σάντουιτς σε τιμές καφετέριας στο Μονακό, που σε βάζει και πληρώνεις τα καροτσάκια αποσκευών, που δεν σου δίνει ούτε δέκα λεπτά δωρεάν wi-fi και που σε γαμάει στεγνά με το πάρκινγκ.


Μιλάμε για τεράστια οικονομική στρέβλωση. Το ίδιο σενάριο παίζεται με τις τράπεζες, τις ασφαλιστικές, τα νοσοκομεία, τα διόδια, την κινητή τηλεφωνία, τους δήμους, την βενζίνη, τον καφέ. Καθημερινά και σε κάθε συναλλαγή με τα ημι-παγκοσμιοποιημένα κράτη, οι πολίτες ληστεύονται, εκβιάζονται, βασανίζονται και τελικά δολοφονούνται.


Αν οι μισοί από εμάς έριχναν την προσωπική τους κατανάλωση σοκολάτας από το 100 στο 20 τι λέτε ότι θα συνέβαινε; Θα έβαζαν οι πολυεθνικές τα βουνά της σοκολάτας στην κωλάρα τους;  Όχι βέβαια. Μέσα σε δύο εβδομάδες θα επανέφεραν τις τιμές στα προ διετίας επίπεδα και αν η αποχή των καταναλωτών συνεχιζόταν, θα πήγαιναν ως και 30 % παρακάτω. Συμπέρασμα: δεν φταίνε οι απατεώνες αλλά εμείς οι μαλάκες που δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα το κλέψιμό τους.


«Τι να κάνω;», «Πώς να αντιδράσω;», ρωτούν όλοι.

Ήδη σας είπα πώς: Μειώνοντας δραστικά την κατανάλωση. Σταματώντας να επιθυμείτε άχρηστα πράγματα. Βάζοντας μαχαίρι στα χαράτσια τους.
 
...Ακρίβηνε η σοκολάτα;  Φάτε καταΐφι, ραβανί, μηλόπιτα, παγωτό. Τόσα μπινελίκια έχει το γαμιο-ζαχαροπλαστείο πρέπει σώνει και καλά να τα ακουμπήσετε στους δουλέμπορους του κακάο;

...Ακρίβηνε ο κινηματογράφος; Μην ξαναπάτε. Πάρτε μια 55αρα οθόνη και δείτε ό,τι θέλετε. Ετσι κι αλλιώς μόνο μαλακίες γυρίζονται πλέον. 

...Ακρίβηνε το ουίσκι; Πιείτε κρασάκι. Να πάει να γαμηθεί να το κάνει κλύσμα ο πολυεθνικός Σκωτσέζος.

...Ακρίβηναν τα μπουζούκια; Πούτσα ανόθευτη. Μη βγείτε φέτος την Πρωτοχρονιά. Μείνετε σπίτι με φίλους. Αφήστε τους μαγαζάτορες να κωλοτραγουδήσουν μόνοι τους τους γυφτο-αμανέδες με τα τραπέζια άδεια και τα μπουκάλια σφραγιστά.

...Ακρίβηνε το ρεύμα; Εξόφληση μόνο του ρεύματος στο ΤΠΚΔ και όχι των υπόλοιπων νταβατζήδων.  Μπαλαντέζα και κλιμακούμενη στάση πληρωμών που να καταλήγει σε μαζικές αποσυνδέσεις από το δίκτυο. Ο μέσος άνθρωπος μπορεί να κάνει χωρίς ρεύμα τρεις μήνες. Οι κοπρίτες που πληρώνονται από τα χαράτσια μπορούν;




Το πρόβλημα, ώ άνδρες και γυναίκες μπαμπουίνοι, δεν έγκειται ούτε στον τρόπο αντίδρασης ούτε στις μεθοδεύσεις. Το πρόβλημα εντοπίζεται στον εγκέφαλο του υπηκόου.  Το άσχημο εδώ είναι ότι οι ρίζες του προβλήματος είναι βαθιές. 


 
Όλα φαίνεται να ξεκινούν από μια εποχή που είναι βυθισμένη στην αχλύ του χρόνου. Μια εποχή πολύ πριν αυτό που αποκαλούμε «Ιστορία», τότε που οι άνθρωποι συγχρωτίζονταν με θεούς και ξωτικά. Τότε που πολεμούσαν με τέρατα, δράκους, θηρία και γίγαντες.



Η Εποχή του Μύθου στην οποία αναφέρομαι έφτασε στις μέρες μας αποσπασματική, θολή και συκοφαντημένη.  Κοπάδια από αδαή γιδοπρόβατα, γουρούνια και μουσκάρια ποδοπάτησαν επί αιώνες με τις οπλές τους τις πανάρχαιες αναμνήσεις, αποπατώντας ταυτόχρονα πάνω τους τα σκουπίδια που είχαν φάει. Ως αποτέλεσμα,  η μυθολογία αποτελεί σήμερα μια χολιγουντιανή σκατιά άπουτσων ηρώων με χρυσαφί πανοπλίες και παιδαριώδεις ατάκες.



Και όμως αν σκεφτεί κανείς ότι η λέξη «μύθος» έχει διπλή προέλευση (εκ του μύω=κλείνω τα μάτια ή τα χείλη και εκ του μυώ=εισάγω κάποιον σε κάτι που το γνωρίζουν λίγοι) το πράγμα περιπλέκεται. Τα παράγωγα μύησημύστηςμυστήριομυστικόμυσταγωγίαμυστικισμός, κάθε άλλο παρά βοήθεια είναι. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο τόνος σημαίνει ότι το μύω προηγείται του μυώ όταν διαβάζεται από τα αριστερά προς τα δεξιά, ενώ το μυώ προηγείται του μύω όταν διαβάζεται από τα δεξιά προς τα αριστερά.



Για πολλούς αιώνες βασίλεια, αυτοκρατορίες και κράτη στην προσπάθειά τους να κυριαρχήσουν στήριξαν την δήθεν φυλετική υπεροχή τους στην Ιστορία. Μέγιστο λάθος. Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο και πιο καταστροφικό από το να στηρίζεις οτιδήποτε δικό σου σε κάτι αβέβαιο το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και μάλιστα είναι ορατό σε όλους. 



Όσες εξουσίες το έκαναν αυτό καταποντίστηκαν.  Όσοι θεσμοί το υιοθέτησαν διαλύθηκαν.  Όσες κοινωνικές τάξεις το ενστερνίστηκαν εκμηδενίστηκαν. Όσοι ηγέτες το εφάρμοσαν είχαν οικτρό τέλος.  Όσοι απλοί άνθρωποι το πίστεψαν σφαγιάστηκαν χωρίς έλεος.




Την ίδια ώρα κάποιοι που είχαν λεηλατήσει οργανωμένα και επί αιώνες την αποθηκευμένη γνώση των άλλων, την παρουσίασαν ως δική τους. Μελετώντας τα κλεμμένα και απόκρυφα πλέον χειρόγραφα, οι εμπρηστές των βιβλιοθηκών κατέληξαν σε 2 πολύτιμα αξιώματα.

Αξίωμα Πρώτο: Το ψέμα είναι πιο ελκυστικό από την αλήθεια.

Αξίωμα Δεύτερο: Το χρήμα είναι πιο επιθυμητό από την αρετή.



Διδάσκοντας ως φιλοσοφικά παράσιτα στους συνενόχους τους την πλήρη απουσία ηθικής, αυτοί οι βρυκόλακες του πνεύματος εξέθρεψαν γενεές από φιλάργυρα ζόμπι. Το ιερατείο τους δομημένο ως εγκληματική οργάνωση δεν άργησε να μετεξελιχθεί  σε μια μοχθηρή και αδιάλλακτη εξουσία η οποία σήμερα υπερβαίνει τα σύνορα των κρατών. Κομβικό σημείο σε αυτήν την μετάλλαξη υπήρξε η στιγμή της συνάντησης με την πανάρχαια πουστιά των μυστικών εταιρειών.  Χαλδαίοι, Βαβυλώνιοι και Αιγύπτιοι συνωμότες ανασύστησαν τις αποκρυφιστικές τους σέχτες πάνω στο DNA του κατσικοβάτη κλεφτογιδοβοσκού της Νεκράς Θάλασσας.
  


Ο χρόνος έριξε και ξανάριξε τα ζάρια κερδίζοντας τους θνητούς. Μετά από αιώνες καβαλιστικού κωλοβαρέματος οι ερπετοειδείς απόγονοι των μάγων (που είχαν πλέον προαχθεί σε αργυραμοιβούς) αντιλήφθηκαν ότι η Μυθολογία υπερτερεί της Ιστορίας. Κι αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε ενεστώτα χρόνο. Τότε λοιπόν με βιασύνη οι σφετεριστές φρόντισαν να φτιάξουν ένα μυθικό σύμπαν που να ευνοεί τις βρομερές μπίζνες τους. 


Αρπάζοντας υλικά τόσο από την μυθολογία της Ελλάδος όσο και από τις αντίστοιχες της Εγγύς Ανατολής, το υποχθόνιο γυφτο-ιερατείο του φιδιού διέστρεψε τα αρχέτυπά τους και έστησε μια τοξική εκδοχή της Εποχής του Μύθου. Αυτή η κλεψιμέικη βερσιόν της κοσμολογίας χάνει λάδια από παντού και αυτοαναιρείται σε κάθε σελίδα της. Αρκεί να αναφέρω ότι στην Ελληνική Μυθολογία οι κατακλυσμοί είναι τουλάχιστον τρεις (3) ενώ στην άλλη που έχουν λυσσάξει να την πλασάρουν ως παλαιότερη ο κατακλυσμός είναι ένας (1).
 


Θεωρώ ότι η ρήση του Αφθόνιου του Αντιοχέως από τον 4ο αιώνα μετά τον Χαλβά «Έστιν μύθος λόγος ψευδής εικονίζων αλήθειαν», είναι κυριολεκτική όσον αφορά την αυθεντική Μυθολογία. Όσο για την μυθολογία των υβριστών και των καταχραστών αρκεί να αντιστρέψει κάποιος τις λέξεις στην πρόταση του Αφθόνιου: «Έστιν μύθος λόγος αληθής εικονίζων ψεύδος».



Οι σκοποί των δύο μυθολογιών είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι, ακριβώς όπως και τα μέσα που μεταχειρίζονται.  Η αυθεντική χρησιμοποιεί το ψέμα για να καταλήξει στην αλήθεια ενώ η μαϊμουδένια χρησιμοποιεί την αλήθεια για να καταλήξει στο ψέμα.



Εδώ είναι και το ζουμί της κομπίνας τους.  Οι Έλληνες σου προσφέρουν  οφθαλμοφανή ψέματα για να κατανοήσεις την αρχιτεκτονική τους και απορρίπτοντάς τα να οδηγηθείς μόνος σου στην αλήθεια. Αντίθετα, οι άλλοι σε δελεάζουν με μικρές αλήθειες ώσπου να πατήσεις καλά τα σκατά και να πιαστείς στην παγίδα του απόλυτου και αιώνιου ψέματος.



Ανάμεσα στις δύο μυθολογίες, την αυθεντική και την πλαστή, μαίνεται επί τρεις χιλιετίες μια διαρκής σύρραξη, ένας αδυσώπητος πόλεμος επικράτησης.  Όσο και να σας φαίνεται παράξενο, ο πόλεμος αυτός δεν είναι λεκτικός και εννοιολογικός, είναι κανονικός πόλεμος με νεκρούς και τραυματίες.  Όμως δεν διεξάγεται μόνο με συμβατικά όπλα στο επίπεδο του ψευδόκοσμου στον οποίο είμαστε καταδικασμένοι να περιφέρουμε τις υπάρξεις μας.




Έπειτα από αιώνες συκοφαντιών, λασπολογίας και παραπληροφόρησης τα πράγματα έχουν μπλεχτεί. Δεν είναι πλέον το παλαιό ευρωπαϊκό κύπελο που ξέραμε, δηλαδή Έλληνες εναντίον Ατλάντων σε ξηρά, θάλασσα και αέρα. Εδώ έχουμε διαγαλαξιακό τσάμπιονς λιγκ των επικυρίαρχων με στημένα παιχνίδια, φέσια διαιτησίες και μαύρα στοιχήματα από το υπερπέραν. Η σαπίλα που αναδίδει ο ετοιμόρροπος πλανήτης μας έχει προσελκύσει στίφη από εξωκόσμιους τζογαδόρους που διεκδικούν κέρδη από την διάλυση.  Όλη η κουραδόφαρα που έχει βγει από τις ασιατικές καταπακτές ζητάει να φάει όχι απλά μερίδιο αλλά ολόκληρη την πίτα κι εμάς μαζί.



Φυσικά ελάχιστοι γνωρίζουν και μπορούν να δουν όλα τα επίπεδα χώρου και χρόνου στα οποία εκτυλίσσεται η σύγκρουση.  Τα υψηλότερα επίπεδα τους διαφεύγουν. Το μόνο που θα δει σίγουρα το πόπολο θα είναι το πέος και μάλιστα όταν θα είναι πολύ εγγύς και αδύνατο να το αποφύγει. Το δίδαγμα που θα αποκομίσει από την σφαγή θα είναι το ίδιο που έχει αποκομίσει από τα γαμήσια τόσων αιώνων: μηδενικό (0).


Είναι ουσιαστικά πολύ αργά για διορθωτικές κινήσεις οποιουδήποτε είδους. Οι προτροπές του τύπου «μαζέψτε τρόφιμα και όπλα» είναι τουλάχιστον γελοίες αν απευθύνονται στον κοινωνικό πολτό τον οποίο έχει δημιουργήσει η επαίσχυντη ειρήνη του καταναλωτισμού. Είναι σαν να λέει κανείς στα πρόβατα: «μαζέψτε μπόλικο χορτάρι και ακονίστε τους κυνόδοντες».  Ποιους κυνόδοντες; Μασέλες φοράνε οι γριές προβατίνες για να μασάνε καλά τον σανό.



Την στιγμή που όλες οι σκατοφυλές των παρασίτων συναγωνίζονται στο ποια θα ξεράσει τους περισσότερους απογόνους στα ιερά χώματα της πατρίδας μας, εμείς σαμποτάρουμε με μίσος τα ελάχιστα υπολείμματα ενστίκτου που έχουν απομείνει μέσα στο σαπισμένο τομάρι μας. Εννιά στις δέκα Νεοελεεινίδες δεν θέλουν ούτε να τεκνοποιήσουν, ούτε να πολεμήσουν, ούτε καν να αντισταθούν σε οτιδήποτε.  Μόνο να κάνουν γιόγκα, τάνγκο, πιλάτες και ζούμπα. Αυτό κι αν είναι κάψιμο. Τι μου λέτε για τσιπαρίσματα και ταυτότητες κι ένα σωρό άλλες κρυπτοθρησκευτικές μαλακίες, όταν η πλειοψηφία έχει απαρνηθεί τους προγόνους μας και την παράδοσή μας προσκυνώντας την κάλπικη μυθολογία των τοκογλύφων;



Ρωτάω ανοιχτά: ποιες είναι οι αξίες σας;

...Η ‘κονόμα;

...Η λαμογιά;

...Η υποκρισία;

...Η δουλικότητα;

...Η ανευθυνότητα;

...Η ιδιοτέλεια;

...Η μοχθηρία;

...Όλες οι ανωτέρω;


Λοιπόν παρτάλια ήρθε η ώρα να καείτε. Ο βρομόκοσμός σας έληξε. Δεν σας σώζει τίποτα και κανένας.  Η Υπερνοημοσύνη κάνει χου στα χάλια σας και επιλέγει το κουτάκι «Νέο Παιχνίδι».  Πολύ αργά για δάκρυα, σκύλες. Κρατήστε τις μετάνοιες και τα μυξοκλάματα για τον εξωγήινο γαμιά σας. Το μάτριξ που ξέρατε ξεπεράστηκε.  Τώρα όλα είναι φρέσκα: καινούργιο λογισμικό, καινούργια σχεδίαση περιβάλλοντος, καινούργιοι χαρακτήρες, καινούργια κονσόλα.




Η ερώτηση, σας είχε τεθεί πολλές φορές και ήταν ξεκάθαρη...

«Με ποιον είστε;»

Ακόμα και το τελευταίο ασιατικό νεκροζόμπι θα μπορούσε να την καταλάβει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο διαχειριστής σβήνει τα άχρηστα προφίλ σας και αναθέτει στις σκιές να επιλέξουν άλλους προστατευόμενους για τον επόμενο προσομοιωμένο κόσμο.  Δεν είχατε κατανοήσει ότι οι εικονικές ζωές σας είναι ένα εργαλείο του κρόνιου facebook.  Λοιπόν, ας προσέχατε. Όσα νομίζετε ότι ζείτε και κάνετε δεν είναι παρά παραγγελίες του ιδιοκτήτη στον συγγραφέα του προγράμματος. 



Τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια η ψεύτικη μυθολογία έχει χαραχτεί βαθιά στο καμένο μυαλό σας. Τσιφούτικα κονδυλώματα της κωλοτρυπίδας σαν τον Αβραάμ, τον Μωυσή και τον Δαβίδ έχουν αναχθεί σε υπέρτατες αξίες. Οι παπαριές που ξεστόμισαν αυτοί οι κιβδηλοποιοί αντιγραφείς μας οδήγησαν σε έναν κόσμο χτισμένο πάνω στην αδικία και το ψέμα. Με ατελείωτα «θα» και άπειρες ακάλυπτες επιταγές που θα εξοφληθούν στην ...«μέλλουσα ζωή», τα βαμπίρια του Γιαχβέ και των υπόλοιπων Ελοχίμ σας ρουφάνε το μεδούλι από τα κόκαλα.  Οι υποσχέσεις αυτής της διαπλανητικής μασονίας που δεν εκπληρώνονται και οι κανόνες που δεν τηρούνται ποτέ είναι τα εχέγγυα του μεγάλου ξεπαστρέματος που έρχεται. 



Κι όμως η λύση είναι αφάνταστα απλή. Φτάνει να ακολουθήσει κανείς τον δρόμο που του ανοίγει η αυθεντική μυθολογία. Αν είμαστε μαριονέτες των θεών σε ένα παλαβό παίγνιο, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κόψουμε τα σχοινάκια με τα οποία μας ελέγχουν και να πάψουμε να υπακούμε. Αν όλα όσα αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις είναι το σκηνικό μιας παγκόσμιας μήτρας, αρκεί να τρυπήσουμε το ψεύτικο περίβλημα και να βγούμε από την άλλη πλευρά. Κι ας βάλουν οι δημιουργοί τα θελήματα στον κώλο τους.



Γελάω με τους βλάκες εκπροσώπους των απατεωνίστικων θρησκειών. Αγράμματοι και ανιστόρητοι οι περισσότεροι πασχίζουν να πείσουν το ψυχασθενές ποίμνιο ότι όλα πάνε καλά. Την στιγμή που στα αφύλακτα μαντριά εισβάλλουν αιμοσταγείς λύκοι και λυσσασμένα τσακάλια (οικόσιτα άλλων όντων), οι ρασοτέκτονες μιλάνε για «συμπόνια», για «συμπάθεια» και για «συνδρομή».  Αυτά τα πουλημένα ρασοκουνουπίδια είναι χειρότερα κι από κροταλίες. Η αποστολή τούτης της νεοταξικής παπαδίστικης οπισθοφυλακής είναι να αποκοιμίσει όσο μπορεί πιο πολλούς την ύστατη ώρα.



Μαζί με τα ρασομαμούνια συμπορεύονται αρκετοί γραφικοί «πατριώτες» που ανάθεμα κι αν ξέρουν τι είναι ο πατριωτισμός. Και μόνο η κατάληξη –ισμος θα έπρεπε να τους υποψιάζει αν ήξεραν έστω και την βασική μπάλα. Ληγμένοι και ψυχοσακατεμένοι τρόφιμοι των ΚΑΠΗ, διαταραγμένα κοινωνικά απόβλητα και άσημοι αλλά επικίνδυνοι απατεώνες συνωστίζονται κάτω από τις δίπλες του εθνικού συμβόλου.



Από την άλλη πλευρά, το αριστερό παρακράτος καραδοκεί επικουρικά με τα ένοπλα αναρχοάπλυτα πρακτόρια του τα οποία συνδέονται με ξένες μυστικές υπηρεσίες. Στόχος αυτού του υποπαραρτήματος της ευρωμοσάντ δεν είναι τα ναζί ζώα της Χρυσής Κατακραυγής (τα οποία είναι ελεγχόμενα) αλλά οποιοσδήποτε έχει υγιείς απόψεις για το έθνος και ειδικά εκείνοι που υποστηρίζουν τα δικαιώματα του γηγενούς.  Τα καρκινικά απόβλητα των Εξαρχείων συνεργάζονται ακόμα και με την τουρκική ΜΙΤ προκειμένου να βλάψουν την χώρα. Αν για τα μπάχαλα πληρώνονται 100 ευρώ το 8ωρο συν έξοδα, την ζημιά στην Ελλάδα την προσφέρουν δωρεάν.


Γεμίσαμε παρατηρητήρια, συλλόγους προστασίας δικαιωμάτων, επιτροπές αλληλεγγύης και οργανώσεις αρωγής προς τους εισβολείς.  Ατελείωτες σειρές από αναρχοβρομιάρικες κάμπιες και υποέντομα του πούστη του κερατά χρηματοδοτούνται από τους φόρους μας για να καταπιέζουν, να εκφοβίζουν και να δολοφονούν ως νέα Τσεκά.  Ο εμετός που λέγεται αστυνομία σε συνδυασμό με το δικαστηριακό σκατομαγαζάκι των μασόνων φροντίζουν και προστατεύουν αυτή την αγέλη των ανθελληνικών κουμουνόσαυρων.  Κανείς τους δεν πάει φυλακή. Κι εσείς χαμένοι στην μυθολογία της εβραιοαγάπης, σύγχρονοι μαλάκες μου, δεν θέλετε να πάρετε πρέφα την δολιότητα και την απανθρωπιά του αριστερόστροφου υπερκράτους που εγκαθιδρύεται αυτήν την στιγμή παντού στην υδρόγειο.



Καθημερινά σας ξεφουρνίζουν σενάρια επί σεναρίων. Η Ρωσία θα κάνει αυτό... Ο Ερντογάν θα κάνει το άλλο... Οι ΗΠΑ θα αντιδράσουν ως εξής... Η Κίνα θα επέμβει όταν... Χάνεστε άσκοπα μέσα στη θολούρα ρε πετούγιες. Τίποτα δεν θα κάνουν όλες αυτές οι εθνοπατσαβούρες.  Αυτό που θα υποδείξει ο άρχων του παιγνίου θα γίνει. Αυτό δεν το λέω εγώ, το λέει η ιστορία. Τόσες κουραδιές τρώτε διαδοχικά και δεν βάζετε κάτω το σκατομυαλό σας να αναρωτηθείτε: πώς είναι δυνατόν να ξέρει ο Νεοέλλην βλάκας αναλυτής των ΜΜΕ όλες τις κινήσεις στην διεθνή σκακιέρα όταν δεν τις ξέρουν ούτε οι ίδιοι οι σκακιστές; Κι αν υποθέσουμε ότι τις ήξερε, γιατί να τις ανακοινώσει σε σας τα γίδια στο δελτίο των 8;



Αλλά τι κάθομαι και σας λέω τώρα... Εδώ πριν 7 χρόνια σας πακετάρισαν και σας φόρτωσαν σαν κατεψυγμένο κρέας στην νεκροφόρα του Μιχαλοδράκου. Σαν σφαχτάρια σε τσιγκέλια σας ενέταξαν στην πουστιά της Χρυσής Αυγής. Το ίδιο το σύστημα εξέθρεψε αυτό το βδέλυγμα της πολιτικής χαβούζας για να εκμηδενίσει τις πιθανότητες υγιούς πατριωτισμού και για να κάψει για πάντα τα αρχαιοελληνικά ιδεώδη και την ιδέα της εθνικής ανεξαρτησίας.  Ακόμα και σήμερα, αυτή η πικρή αλήθεια σας φαίνεται ακατανόητη και κλωτσάτε όταν κάποιος σας την τρίβει στη μούρη.



Οι Μιχαλομπράβοι και τα φουσκωτά μπαλόνια της νύχτας τα παντελόνιασαν χοντρά σε απόλυτη συνεργασία με το κομμουνιστικό κράτος.  Όπως το διαβάσατε: πέρα από τις κραυγές περί φασισμού, οι Νεοελληναράδες κατσαπλιάδες της αριστερής στοάς που ελέγχουν τα ΜΜΕ ήταν εκείνοι που προμοτάρισαν τα χρυσαύγουλα. Αυτοί τους ανέβασαν στα σύννεφα και οι ίδιοι τους σούταραν από το ρετιρέ στο κενό.


Το φώναζα εδώ και χρόνια ότι η Χ.Α. ήταν ιμιτασιόν εθνικισμός και υλικό για τον πούτσο. Τους έφτυνα συνεχώς τους άμπαλους ουγκάνους, τις ξεφωνημένες καμπαρετζούδες, έχοντας προβλέψει ως την τελευταία λεπτομέρεια την διαδρομή και το φινάλε τους. Τώρα σοβαρά: πού ακούστηκε να είσαι Ναζί και χριστιανός μαζί; Για όποιους ξέρουν βασικά γράμματα, εθνικοσοσιαλισμός και χριστιανισμός είναι ιδεολογίες παντελώς ασύμβατες.



Τι δουλειά είχε το παπαδαριό στις συγκεντρώσεις; Οι υπηρέτες του Εβραίου μαζί με τους διώκτες του; Οι διεθνιστές μαζί με τους εθνικιστές; Οι οικτίρμονες μαζί με τους ανελέητους;  Το μη σανοφάγο τμήμα του πληθυσμού είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι κάτι άσχημο μαγειρευόταν.  Παρόλο που επικροτούσε κάποιους από τους τρόπους αντίδρασης προς το μασονοκινούμενο πολιτικό λεφούσι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ, ποτέ δεν υποστήριξε τα ναζιστικά απόβλητα.



Τώρα αυτή η σιωπηρή πλειοψηφία που απείχε από τις εκλογές μαζί με αρκετά από τα κορόιδα που μόλις ξύπνησαν από τον μυθολογικό τους λήθαργο είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν μια εθνοτική παράταξη. Το ποια θα είναι αυτή, θα το δούμε. Πρόχειρα, θα έλεγα «εκείνη που θα πάρει τα όπλα να διώξει τους τοκογλύφους κατακτητές και που θα λεπιδιάσει ΟΛΑ τα υποπροϊόντα του μυθολογικού τους δέντρου, αρχίζοντας από τους αριστερούς τραπεζίτες».



Η ζημιά που κατ’ εντολή των μασόνων έκανε η Χ.Α. στην εθνικοφροσύνη είναι δυστυχώς ανεπανόρθωτη. Κανένα από τα ζώα-βαφτιστήρια που έκαψαν αυτοί οι νονοί-εκβιαστές δεν πρόκειται να ξαναπλησιάσει εθνικό κίνημα. Χτες μιλούσα με έναν πρώην χρυσαυγίτη και μου έλεγε ότι: α) το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν καθαρό και  β) ότι τώρα συμφέρει η συμμαχία με το Ισραήλ!!!!  Μιλάμε ότι τα τέως πιθήκια του Μιχαλοκάφρου έχουν κάνει νέο ρεκόρ στο κάψιμο...



Είπαμε ότι οι προφήτες όσο πλησιάζει το πέος θα είναι πολλοί. Καθώς η μυθολογία των ερπετών καταρρέει ανίκανη να σταθεί στις λογικές απαιτήσεις της τελευταίας πίστας, ακούμε τα πάνδεινα: Συμμαχία-τα-καταπίνουμε-όλα με Ισραήλ, συμμαχία-πίπα-κώλο με την Τουρκία, συμμαχία-αλλαξοκωλιά με την Αίγυπτο, συμμαχία-κτηνοβασία με τα Κινέζωα, σε λίγο θα μας προτείνουν και συμμαχία-σαυροπαρτούζα με Ινδία, Πακιστάν και Μπαγκλαντές. Είναι να τους πιάσεις όλους και να τους βαράς τα κρανία με αφρικανικό κεφαλοθραύστη.


Αυτό το γερμανοτραφές συφιλιδικό αρχίδι που λέγεται Κυριάκος και ο οποίος διαδέχθηκε τον σαπιόπουστα αγράμματο κουμμουνομπινέ Τσίπρα, έχει αποστολή.  Πρώτα το μπανανιακό σύνταγμα, μετά το πλήρες άνοιγμα των συνόρων στις λαθρόσαυρες και τέλος ο τεμαχισμός της χώρας. Μην ξεχνάμε ποτέ ότι ο σκουληκοφαγωμένος βρυκόλακας πατέρας του ήταν εκείνος που ως υπουργός της Ένωσης Κέντρου ανακεφαλαιοποίησε το εθνικό χρέος προς όφελος των τοκογλύφων. 


Ως μπακαλόγατος της Εγκληματικής Υπερδομής, ο πρωθυπουργός του κώλου μοιράζει καρότα γιατί θέλει να είναι το πόπολο ήσυχο ώσπου να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα, να νομιμοποιηθεί η ληστεία και το πλιάτσικο που έγιναν σε βάρος των πολιτών και της κρατικής περιουσίας και να αμνηστευθούν οι ξένοι ΑΡΠΑΓΕΣ τοκογλύφοι.  Μαζί με τα ξένα γυμνοπάπαρα έντομα θα την σκαπουλάρουν και οι ντόπιοι  μεγαλοκοριοί που ρήμαξαν τις τράπεζες με τα κλεψοδάνεια καθώς και οι συγγενείς τους κομματικές κατσαρίδες που υπόγραψαν την υποδούλωση της χώρας.  Στην κατεδαφιζόμενη κομμουνιστική μπανανία μας πρέπει να εγκασταθούν μόνιμα οι ορδές των λαθροεισβολέων και των ερπετών της Ασίας. Τι δεν έχετε καταλάβει ακόμα ρε ραγιάδες, γαμώ τους τάφους σας;



Η σαπίλα που έχει το αίμα αυτού του πολιτικού ζωυφίου μόνο με την αντίστοιχη της γαμωοικογένειας Παπανδρέου μπορεί να συγκριθεί. Στοές και περιστύλια αμέτρητα. Μυστικά πρωτόκολα και δόλιες συμφωνίες δεκαετιών.  Αυτά που έχει υπογράψει στους σκοτεινούς καμπινέδες του τεκτονισμού ο Κουλάκος, δείχνει ικανός να τα πραγματώσει χωρίς ούτε μια σύσπαση της νεκρικής μάσκας που φοράει σαν πρόσωπο. (Άσχετο: Στα ταλμουδικά η λέξη «μητσοτάκης» σημαίνει: ο πιο πιστός δούλος μας).




Ορίζοντας την κοινοβουλευτική δημοκρατία ως την απόλυτη φάρσα, είναι εύκολο να ανιχνεύσουμε τις μυθολογικές ρίζες αυτού του δολοφονικού συνδικάτου.  Σε καμία περίπτωση η Αρχαία Ελλάδα δεν παρήγαγε κάτι το τόσο ψευδές και μοχθηρό. Η σύγχρονη θεσμική λαίλαπα κατάγεται από τις υπόγες της ρωμαϊκής παρακμής. Όμως η εγκληματική φυσιογνωμία της σφυρηλατήθηκε κυρίως από τις ιουδαϊκές σαύρες του ιακωβινικού τεκτονισμού τον 18ο βαρβαρικό αιώνα.



Οι απατεωνίστικες υποσχετικές περί επίγειων παραδείσων, αέναης ευημερίας, δικαιοσύνης για όλους και κοινωνικής προόδου χωρίς πλαφόν, είναι σαφές σε ποια μυθολογία ανήκουν. Η πραγματικότητα που έφερε το νέο καθεστώς ήταν η ίδια που παρείχαν και πριν τα καθεστώτα των βασιλέων και των τυράννων δηλαδή καταστροφικοί πόλεμοι, πείνα, αδικία και θάνατος. Ο μόνος τομέας που ευνοήθηκε από την καθεστωτική αλλαγή ήταν εκείνος των μυστικών εταιρειών και των στοών. Τα μέλη τους, οι βρομεροί συνωμότες που κυνηγούσαν δια ροπάλου οι άνακτες και οι άρχοντες έγιναν σχεδόν νόμιμοι και σταμάτησαν να καταδιώκονται από την αστυνομία.  Μέσα σε λιγότερο από έναν αιώνα είχαν γίνει εκτός από οικονομικά και κοινωνικά πανίσχυροι.




Εάν αναρωτηθεί κάποιος τι άλλαξε, η απάντηση είναι μια: Η εξουσία ομογενοποιήθηκε ως προς την κακία της. Αν τα παλιά χρόνια στους εκατό βασιλιάδες υπήρχαν 95 σκάρτοι και 5 σωστοί, οι πρόεδροι των δημοκρατιών είναι και οι 100 σκάρτοι. Ως μασόνοι δούλοι που είναι, υπακούουν μονάχα στα «αόρατα» αφεντικά τους. Οι αποφάσεις που λαμβάνουν είναι πάντοτε σε βάρος των πολιτών και ευνοούν μόνο το τερατούργημα της Εγκληματικής Υπερδομής στην οποία έχουν πουληθεί και οι ψυχές και τα σώματα.



Η μετάβαση στις καθ’ ημάς ερωτήσεις μασονικής κρίσεως γίνεται αυτόματα: Γιατί ο αόρατος καραγκιοζοπαίχτης διόρισε το κάθαρμα τον αδ. Χρυσοχοΐδη στο Προπατζήδικο; Ή τον άλλο τον αρχικαργιόλη ποδίτσα στην ΕΥΠ; Τι σόι κυβέρνηση είναι αυτή που κάνει μεταγραφές σαν την Ρεάλ Μαδρίτης; Γιατί αυτή την κρίσιμη στιγμή οι σεβ. μεγ. ταξ. έχουν λάβει εντολή να ελέγχουν τα πάντα; Ρουφιάνους, στρατούς, αστυνομίες, νερουλόμπατσους, πυροσβέστες ως και το ΕΚΑΒ;




Κορόιδα μου το σχέδιο αιώνων βαδίζει προς την τελική του φάση. Δεν ρισκάρουν το παραμικρό να πάει στραβά.  Η καθέλκυση του παγκόσμιου Λεβιάθαν είναι δρομολογημένη προ πολλού.  Κι όμως άμα παίξουμε σωστά τα χαρτιά εμείς, οι εκ πρώτης όψεως ασήμαντοι και χαμένοι από χέρι, η δουλεμπορική σκυλοπνίχτρα  θα πάει άπατη να συναντήσει την Ατλαντίδα.



Αντίθετα με ό,τι πιστεύεται γενικά, η αντίδραση δεν είναι πολύ δύσκολη στο πρακτικό κομμάτι. Αν ο μέσος άνθρωπος σταματήσει να καταπίνει τα φλόκια που αποκαλούνται «ειδήσεις», τους έχει στερήσει αυτοστιγμεί το 50% της δύναμής τους. Ύστερα ξεκινώντας από την μυθολογία αν απορρίψει ότι δεν είναι ακραιφνώς Ελληνικό, η ζημιά στον αντίπαλο πολλαπλασιάζεται εκθετικά. Π.χ. διαβάζουμε κάπου ή ακούμε: «Ο Αβραάμ συμβούλεψε...». Δεν άκουσα καλά; Ο ποιος; Τον πούλο άμεσα! Χωρίς δεύτερη σκέψη πάνε αυτόματα στα σκουπίδια: α) το κείμενο, β) αυτός που το μεταδίδει και γ) αυτοί που κάθονται και τον ακούν. Κάντε το αυτό και τα σχοινάκια που λέγαμε πριν έχουν κοπεί. Δεν μπορούν πια να σας κατευθύνουν.



Ο μεγάλος φράχτης όμως βρίσκεται στο θεωρητικό κομμάτι.  Εδώ είναι που μπλοκάρει το πόπολο και δεν μπορεί να υπερπηδήσει το εμπόδιο. Το λογισμικό του Νεοχατζηέλληνα είναι μολυσμένο σε τέτοιο βαθμό που τα αντιβιοτικά δεν κάνουν τίποτα. Είναι τόσο βαθιά η μαστούρα της ιουδαϊκής μυθολογίας με την οποία έχει ποτιστεί και τόσο οργανωμένοι οι διακινητές της που το περιθώριο να λοξοδρομήσει κάποιος είναι ελάχιστο. Τα μυαλά καίγονται από την βρεφική ηλικία με εντατική επανάληψη των σολομωνικών μύθων και με υπερβολικές χορηγήσεις μπεκροδιεθνισμού. 



Αρωγός οργανισμός του εβραιοράσου στο ξερίζωμα της όποιας αντίστασης, η νεκροστοά του ΚΚΕ και όλο το πυώδες απόστημα που έχει την προσωνυμία «αριστερά».  Φορείς και ξενιστές του δολοφονικού ιού οι παρατρεχάμενες καπότες των τοκογλύφων παριστάνουν τους ειδικούς σε όλα και σαμποτάρουν οποιοδήποτε κίνημα ανεξαρτησίας από τα γεννοφάσκια του.



Το ότι αυτές οι δύο στοές-προπύργια του ολοκληρωτισμού, η Εκκλησία και η Κουμουνίλα, είναι συνεννοημένες καριόλες που πίνουν δρακοχύσια και τρώνε σκατά και εμετούς ερπετοειδών, φαίνεται καθαρά από δύο σημεία:
  
 1)   Δεν επιτρέπουν σε κανέναν να κινηθεί έξω από τα ιερά πορδομαντριά τους. Οι ξεμάντριοι (ανένταχτοι σε παρατάξεις και δόγματα) είναι ο ύπατος εχθρός τον οποίο παρόλη την «μεγαλόθυμη» προπαγάνδα τους δεν συγχωρούν ποτέ. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι κανείς ξεμάντριος δεν προάγεται, δεν ανεβαίνει στην κοινωνική κλίμακα και δεν προβάλλεται. Πάντα προτιμούνται σαπίδια κατώτερης αξίας που εξασφαλίζουν την αιώνια μετριότητα του εξουσιαστικού οικοσυστήματος.  Όποιος βρίσκεται ανάμεσα στα δύο αυτά οχυρά της μισανθρωπίας χωρίς να υποκύπτει σε κανένα τους, βάλλεται αμφίπλευρα, άδικα και ανελέητα.

 2)   Σε πείσμα των δήθεν «αντίθετων» ιδεολογημάτων τους αυτές οι δύο εθνομαρμάγκες έχουν πλήρη ταύτιση απόψεων στο θεμελιώδες ζήτημα της λαθροεισβολής.  Και οι δύο υποστηρίζουν τις ψευτο-ανθρωπιστικές και ψευτο-φιλάνθρωπες τακτικές που σε μικρό χρονικό διάστημα θα εξασφαλίσουν την μετατροπή μας σε μειονότητα.  Με κάθε δυνατό τρόπο βοηθούν, υποστηρίζουν και νομιμοποιούν τα λαθρόσκατα, τους οργανωμένους δολοφόνους των γηγενών.  Αλλά τι άλλο να περιμένει κάποιος από απάτριδες κουκουλοφόρους, συνεργάτες των κατακτητών και ορκισμένους εχθρούς του Αρχαιοελληνικού πνεύματος;



Αν η καταγωγή και τα γονίδια δεν είναι σημαντικά και όλα καθορίζονται από τις διαθέσεις της εργατικής τάξης όπως λέει ο Κλάνολος Μαρξ, πώς γίνεται και μια ζωή να μιλάμε για το πότε θα γυρίσει ο τροχός;  Μια φορά γύρισε πριν εκατονδύο χρόνια στη Ρωσία και ο φτωχός όχι μόνο δεν γάμησε αλλά τον πήραν κωλοπαρτούζα όλα τα ορκ της κόλασης.



Όλα είναι συνδεδεμένα με όλα. Οποιαδήποτε έκφανση της ζωής ενός τόπου και να πάρεις, εάν την εξετάσεις καλά, θα σε οδηγήσει στο ίδιο αλάνθαστο συμπέρασμα. Ας πάρουμε για παράδειγμα την οικοδομή.


Η οικοδομή είναι η κινητήρια δύναμη της οικονομίας.  Όλα σχεδόν τα επαγγέλματα από τον χτίστη και τον σοβατζή μέχρι τον συμβολαιογράφο και τον δικηγόρο περιστρέφονται γύρω από την οικοδομή και αντλούν πόρους από αυτήν. Από την στιγμή που η οικοδομική δραστηριότητα σε μια χώρα μηδενίζεται, η οικονομία παθαίνει έμφραγμα.  Εν ολίγοις, ό,τι μαλακίες και να λένε οι μασόνοι πολιτικάντηδες, οι σπιούνοι οικονομολόγοι τους και τα κώλεθρα των καναλιών, δεν πρόκειται να υπάρξει ανάπτυξη αν δεν ξεκινήσει εκ νέου η ανοικοδόμηση. 


Όμως εδώ έχουμε δύο στοιχεία: α) μια σειρά κυβερνήσεων οι οποίες επιβάλλουν συνεχώς φόρους και που νομοθετούν εναντίον της ατομικής ιδιοκτησίας και β) το πραγματικό γεγονός ότι τα υπάρχοντα ακίνητα επαρκούν για να στεγάσουν τον πληθυσμό για τα επόμενα 70 χρόνια. (Μάλιστα με την συνεχή μείωση των γεννήσεων θα έχουμε υπερεπάρκεια ακινήτων).


Πώς ξεκινάει πάλι η οικοδομική δραστηριότητα;


Η περιστασιακή μείωση κάποιων από τους φόρους στην ιδιοκτησία δεν πρόκειται να έχει κανένα αποτέλεσμα.  Ούτε καν η επαναχορήγηση κατασκευαστικών δανείων τώρα σε αυτό το κλίμα ύφεσης. Φυσικά ούτε η κομπίνα στο Ελληνικό έχει σχέση με την αναζωογόνηση της οικοδομής. Είναι αρπαχτή της υποσυμμορίας των μασόνων τραπεζιτών.  Ακόμα και η κατάργηση όλων των φόρων ιδιοκτησίας δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα.



Για να μην σας κουράζω, δύο είναι οι τρόποι:


Α) η καταστροφή μεγάλου μέρους των υπαρχόντων ακινήτων
και
Β) η αλματώδης αύξηση του πληθυσμού σε σημείο που οι αυτόχθονες να καταστούν μειονότητα.

Το Α , η καταστροφή, γίνεται μέσω διακρατικού πολέμου, εμφυλίου πολέμου, ή συνδυασμό και των δύο (κλασικό παράδειγμα: το Ιράκ από το 1990 ως σήμερα).

Το Β, η αύξηση του πληθυσμού, γίνεται μέσω της αθρόας εισαγωγής ή εισβολής αλλοφύλων με όσα έκτροπα αυτή συνεπάγεται (κλασικό παράδειγμα η Παλαιστίνη από το 1900 ως σήμερα).



Αν δεν το καταλάβατε ακόμα, ένα αμιγώς οικονομικό στοιχείο όπως η εξέλιξη της οικοδομικής δραστηριότητας μας δίνει χωροχρονικές συντεταγμένες μιας προσχεδιασμένης γενοκτονίας.



Και πάλι η ισχύς της επικρατούσας μυθολογίας είναι αξεπέραστη. Όλη την αλήθεια να πασαλείψεις στη μούρη κάποιου με ακλόνητα στοιχεία, εκείνος θα προτιμήσει να πιστέψει το όνειρο του μισότρελου γέροντα.



(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ Β΄ ΜΕΡΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html