Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!ΨΕΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ!!

ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Η Εκκλησία του Παναγίου Τάφου φαίνεται άδειο μετά τα προληπτικά μέτρα κατά του κοροναϊού (Covid-19) πανδημία λαμβάνονται στην Ιερουσαλήμ 

«Κανείς δεν έρχεται»: η σιωπή σε όλη την Αγία Γη, καθώς ο κορωναϊός αφαιρεί θρησκευτικούς χώρους  

Το δυτικό τείχος, το τζαμί al-Aqsa και η εκκλησία του Παναγίου Τάφου μεταξύ σημαντικών χώρων
όπου τα πλήθη

εξαφανίστηκαν από την εκδήλωση!!
Σε κάθε κανονική μέρα, θα είναι γεμάτο με προσκυνητές και τουρίστες που περπατούν γύρω από τον τάφο ως τον τόπο της ανάστασης του Ιησού Χριστού.
Αλλά στην εποχή του κοροναϊού , αυτό που κυρίως χαιρετά τους επισκέπτες στην εκκλησία του Ιερού Τάφου της Ιερουσαλήμ είναι πετρώδης σιωπή.
Πριν από ένα μήνα, ακόμη και όταν οι αναφορές στροβιλίστηκαν για την ακραία μεταδοτικότητα της νόσου , οι άνθρωποι έριχναν να φιλήσουν τη διάσημη μαρμάρινη πλάκα, όπου λέγεται ότι έχει τοποθετηθεί το σώμα του Ιησού.
Τώρα, η πέτρα της απόσβεσης έχει απολυμανθεί και, πριν η εκκλησία κλείσει απότομα την Τρίτη, οι επισκέπτες κλήθηκαν αυστηρά να «αποφύγουν οποιαδήποτε πράξη αφοσίωσης» που θα την μολύνουν και πάλι.
"Η εκκλησία είναι ανοιχτή, αλλά κανείς δεν έρχεται στην εκκλησία", δήλωσε ο Wageeh Nuseibeh, ο θεματοφύλακας του οποίου η οικογένεια έχει ξεκλειδώσει τις πόρτες της εκκλησίας κάθε πρωί από τον έβδομο αιώνα, στο Telegraph λίγο πριν το κλείσιμο ....

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε αυτό το άρθρο ...
ΠΗΓΗ...
https://www.telegraph.co.uk/news/2020/03/29/no-one-coming-silence-across-holy-land-coronavirus-empties-religious/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html