Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΟΔΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΒΑΛΑΝΤΗ 1100 ΕΥΡΩ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ!






ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ!!!!!!?

Εκτελώντας διαταγές άνωθεν, στην δημοτική αστυνομία έχουν καταντήσει ως
ταγματασφαλίτες και τουρκοεβραιοτσολιάδες κατά του λαού??!!!!

Δεν είναι δυνατόν να απειλούν και να εκφοβίζουν ένα άνεργο άνθρωπο που προσπαθεί να αντεπεξέλθει στα οικονομικά  και οικογενειακά του προβλήματα.
Οπότε δεν έχουμε παρά να σκεφτούμε πονηρά πλέον για το  ποιος δεν θέλει τον Βαλάντη στην παλιά πόλη ? Το Αλβανό και την Αλβανίδα που πουλούν ψημίθια και τυρόπιτες γιατί δεν τους ενοχλούν αυτούς??

Θα ήσασταν χαρούμενοι αν μαθαίνατε οτι ένας ακόμη άνεργος Έλληνας με νεογέννητο παιδί αυτοκτόνησε??
Στην νέα μαγνητοσκόπηση που ακολουθεί ο Βαλάντης τα λέει έξω από τα δόντια δείτε την

Αk:ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ ,,,ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ... ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΤΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ! ΦΙΛΕ ΒΑΛΑΝΤΗ Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ! www.oparlapipas.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επισκευθητε την ομαδα μας στο facebook --> https://www.facebook.com/groups/206702216068396/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,,ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΚΑΡΦΙ !!!ΑΦΟΥ Η ΒΑΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΕΙΙΝΗΣ ΕΧΩΝΤΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ.Α ΡΕ ΖΕΜΠΙΛΑ ΩΓΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΧΩΡΕΩΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφηστε τον κοσμο να δουλεψη,δεν κλεβη.ΔΟΥΛΕΒΗ.και με αξιοπρεποια.!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΙ ΤΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΤΕ ΡΕ ΒΓΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΕΝΕΤΕ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ??ΕΛΕΟΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html