Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτη κτηνωδία-Τρία ακόμη ελάφια βρέθηκαν νεκρά-Εκκληση από τη θηροφυλακή για πληροφορίεςΑλλα τρία ελάφια βρέθηκαν νεκρά, στην περιοχή των Μαριτσών. Ενα το πρωί της Δευτέρας, και τα άλλα δύο το ίδιο βράδυ. Τα άτυχα ελάφια, εκτελέστηκαν από τον ψυχοπαθή δολοφόνο τους, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Πυροβολώντας τα στο ίδιο σημείο, στον λαιμό!

Την Κυριακή, στην ίδια περιοχή, βρήκε η θηροφυλακή άλλο ένα ελαφάκι μικρό, σκοτωμένο τις τελευταίες 24 ώρες.

Ετσι, μέχρι σήμερα μετράμε 23 νεκρά ελάφια και κατά την εκτίμηση της θηροφυλακής, υπάρχει πιθανότητα να μην έχουν βρεθεί όλα.

Χαρακτηριστικό -όπως επισημαίνει η θηροφυλακή- είναι, πως τα ελάφια είναι πυροβολημένα στο ίδιο σημείο και όχι από κυνηγετική καραμπίνα, αλλά από άλλο πυροβόλο όπλο. Φέρουν διαμπερές τραύμα και έχουμε να κάνουμε με επαγγελματία δολοφόνο.

Η θηροφυλακή κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για τις δολοφονίες των ελαφιών να επικοινωνήσει άμεσα στο τηλέφωνο 6940267975

Επίσης το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου, επικήρυξε τον δράστη με 5.000 ευρώ, σε όποιον δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες στην θηροφυλακή, οι οποίες  θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

 
δειτε περισσότερες φρικαλέες φωτογραφίες στον κατω σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html